To je to što me zanima!

PSG je poslao Rafinhu u La Ligu

Bivši igrač Barcelone i Intera nije se naigrao u Parizu pa su ga odlučili posuditi Real Sociedadu. S brazilskom reprezentacijom prije pet i pol godina osvojio je zlato na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Rafinha (28) ostatak će ove sezone provesti na posudbi iz francuskog Paris SG-a u španjolskom Real Sociedadu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rafinha, koji je ranije tijekom karijere bio član i Barcelone i milanskog Intera, u francusku je prijestolnicu stigao u listopadu prošle godine, no ove je sezone upisao tek pet nastupa.

Prvi profesionalni ugovor potpisao je 2011., brazilski je reprezentativac od 2015., a osvojio je i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

U nešto više od godinu dana u Parizu ofenzivni veznjak nastupio je 39 puta za Parižane i sedam puta asistirao. Gol nije zabio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nokia8 27.12.2021.

    Bolje da su lesija poslali na pozajmicu, posto ne moze da postigne vise od 1 gola pola sezone.

  • Space Burek 27.12.2021.

    Bas je cudan ovaj Rafinha... godinama se muci sa ozljedama i kada ga je to proslo on ode u psg. Nadam se da je dobio puno bolji ugovor nego u nekom drugom klubu jer je ovako izgubio godinu i pol dana na nista. Mogao je otici u Sevillu ili slican klub i biti u prvoj postavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare