To je to što me zanima!

PSG mu postavio ultimatum, a Mbappe poručuje: Trenutno samo želim ostati u Parizu

U ovom trenutku imam samo jednu opciju: ostati u PSG-u. Planiram biti tamo na početku sezone, tvrdi Kylian Mbappe, unatoč glasinama da mu je PSG postavio ultimatum
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain postavio je ultimatum zvijezdi Kylianu Mbappeu (24). Naime, francuski reprezentativac poslao je pismo klubu u kojem je napisao da će odbiti opciju produljenja ugovora do 2025. godine. 

Fabrizio Romano tvrdi da mu je PSG postavio ultimatum. Potpiši novi ugovor, ili ćemo te prodati u ljetnom prijelaznom roku. Parižani ne žele izgubiti Mbappea besplatno, iduće godine mu ističe ugovor i može birati gdje će nastaviti karijeru. 

Ipak, tvrdi da želi igrati za PSG i iduće godine.

POVRATAK SAGE Potres u Parizu: Mbappé ne želi produžiti ugovor, iz kluba stigao odgovor: Odmah će ga prodati! PREKO NOĆI PSG izgubio milijune pratitelja nakon odlaska Lionela Messija

- Iskreno, nisam mislio da ću ikoga uvrijediti. Točno, poslao sam samo pismo, ali nisam znao da pismo može nekoga ubiti. To je samo pismo. U ovom trenutku imam samo jednu opciju: ostati u PSG-u. Planiram biti tamo na početku sezone - izjavio je Mbappe.

Tvrdi da predsjednik Francuske ne utječe na njegovu odluku.

GALTIER ODLAZI Totalni redizajn PSG-a: Nakon Messija, klub napušta i trener

- Predsjednik Macron neće imati utjecaja na moju budućnost. On se nada da ću ostati u PSG-u, a ja želim ostati, pa... vidite, na istoj smo strani.

Odigrao je 260 utakmica za PSG i zabio 212 golova uz 9 asistencija. Nakon odlaska Lionela Messija u Inter Miami i Neymarovih pregovora sa Saudijcima, pariška megamomčad mogla bi se raspasti kao kula od karata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Monza1995 16.06.2023.

    U hajduk šnim 🤣🤣🤣

  • pegla4 16.06.2023.

    Laži, laži,laži me.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare