To je to što me zanima!

PSG ponovno razočarao, najava mnogih odlazaka: Messiju kraj ugovora, Mbappe bi rado otišao

Kao što sam već rekao došli smo dati maksimum. Istina je da je ovo naš maksimum, prokomentirao je nakon ispadanja od Bayerna u osmini finala Lige prvaka Kylian Mbappe
Vidi originalni članak

Momčad namijenjena da pokori Europu, ulupani mnogi milijuni, najbolji mladi nogometaš svijeta Kylian Mbappé (24) i najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (35), a ispali su u osmini finala Lige prvaka nakon poraza od minhenskog Bayerna

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Navijač je krenuo na Messija. Četvorica ga morala obuzdati

- Iskreno, ja sam oduševljen što je PSG ispao, stvarno jesam. Ne sviđa mi se kako su posloženi, to nije ekipa, nego jedan veliki nered. U pet od sedam sezona su ispali u osmini finala, a troše više od svih drugih - započeo je bivši nogometaš Liverpoola Jamie Carragher pa ih 'prikucao' za dno:

- Imaju najbolje igrače na svijetu, individualce koje svi volimo, ali drago mi je što im se ovo dogodilo jer pokazuje koliko je momčad važna. Oni nisu ekipa i Kylian Mbappé mora napustiti taj klub.

Mogli bi ostati bez najzvučnijih imena

A možda nije daleko od istine jer bi moglo doći do novih preslagivanja na Parku Prinčeva. Već je duže vrijeme na izlaznim vratima Neymar (31), a mogli bi otići i Messi i Mbappé.

LIGA PRVAKA VIDEO Bayern izbacio Parižane! Josip Stanišić 'sakrio' Mbappéa

- Kao što sam već rekao došli smo dati maksimum. Istina je da je ovo naš maksimum - prokomentirao je Francuz nakon utakmice pa su odmah krenula pitanja hoće li otići put Madrida na ljeto.

Messiju ovog ljeta završava ugovor s Parižanima, a spominje se povratak u Barcelonu, odlazak u Saudijsku Arabiju i slično, a i Galtier bi mogao otići s klupe. Nova preslagivanja, ali pitanje je kakva imena mogu pomoći u 'totalnom rebrandingu'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Palmanova 09.03.2023.

    nikad nista od ovog Parizera.nikad nece oni osvojit LP.projekt Katareza propao.ili da jos uloze 2 milijarde eura,dovedu Pepa koji nece nikad uzei LP sa Cityem i penalda Kristijana R.da sramota bude veca

  • OneOfMany 09.03.2023.

    pobjeđuje bolji tim, a ne pojedinci...

  • Mrki medvjed 1 09.03.2023.

    Izgleda da Messi ne čini višak. U PSG-u ostali igrači ne rade dovoljno za njega, tako da je sinoć i ne samo sinoć, izgledao kao jedan talentiran, ali ipak prosječan igrač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare