To je to što me zanima!

PSG puni džepove Buffonu, no posao im može pokvariti - Uefa

Talijanski eksperti za 'mercato' poput Gianluce Di Marzija i Romea Agrestija tvrde da je posao na korak do realizacije i da bi najkasnije u srijedu trebala stići konačna potvrda. Ali...
Vidi originalni članak

Gigi Buffon ipak neće u mirovinu, ako je za vjerovati talijanskim i francuskim medijima. U 40. bi godini trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 14 milijuna eura te tako postati novi igrač PSG-a.

- Ne mogu govoriti o detaljima, vidjet ćemo što će se dogoditi. Jedino mogu reći da bi ga bilo jako čudno gledati u nekom dresu a da nije Juventusov - rekao je novi trener parižana Thomas Tuchel.

BUFFON MORA ODLUČITI PSG baca u očaj sve juventine? Superman Gigi za Ligu prvaka

Talijanski eksperti za 'mercato' poput Gianluce Di Marzija i Romea Agrestija tvrde da je posao na korak do realizacije i da bi najkasnije u srijedu trebala stići konačna potvrda.

Ipak, moglo bi se dogoditi da posao propadne ukoliko Buffonu Uefa 'odreže' veliku kaznu zbog incidenta s Michaelom Oliverom.

NEVJEROJATNI BUFFON I ovo je Gigi: Strastveni pastuh i pokeraš koji je kupio diplomu

Zbog crvenog kartona u Madridu te teških riječi na račun engleskog suca postoji mogućnost da legendarni talijanski golman dobije zabranu igranja u pet europskim utakmica.

To bi, vjerojatno, prisililo PSG na odustajanje od posla jer zbog Lige prvaka dovode Gigija.

- Pratit ću što mi govori duša i što sugerira moja priroda. Do prije 15 dana sam bio siguran da idem u mirovinu, ali u međuvremenu sam dobio nekoliko primamljivih ponuda. Ne samo da ostanem na terenu, nego da i radim pored njega. Najznačajnija ponuda koja se tiče rada izvan terena stigla je iz Juventusa. Nijedna druga nije iz Italije - rekao je Buffon u četvrtak na press konferenciji kojom je najavio oproštaj od Juventusa.

TUGA U TORINU Suze za kapetanom: Veliki Gigi Buffon oprostio se od Juvea...

U subotu je odigrao svoju posljednju utakmicu za talijanskog prvaka te se kao kapetan oprostio s duplom krunom. Sada će, u petom desetljeću života, krenuti u novi lov na Ligu prvaka.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 22.05.2018.

    Kako to??neki dan su klokani o bufonu pisali kao o nekom ne potkupljivom igracu..o nekoj legendi,uzoru..odavno pisem j naglasavam u juveu je ostao zato sto je sudjelovao u namjestanju...on je nista vise nego pravi talijanski sljam!! Kao golman je jedan od najvecih ali kao covjeku mu se dive osnovnoskolci!!

  • It's kišing 21.05.2018.

    Gigi toliko love zaradi ako prdne u nekoj reklami...

  • realan77 21.05.2018.

    Ma dajte, novinari bacaju kost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare