To je to što me zanima!

PSG zbog sigurnosti savjetuje navijače da ne putuju u Zagreb

Uz suglasnost Uefe Dinamo i PSG dogovorili su da njihovi navijači neće putovati na gostujuće međusobne utakmice u Ligi prvaka zbog straha od navijačkih nereda
Vidi originalni članak

Burno stanje u zagrebačkom Dinamu uzrokovano ratom Bad Blue Boysa i Zdravka Mamića odjeknulo je i u ostatku Europe te se zbog toga stvorila negativna atmosfera oko kluba.

Tako je Dinamov protivnik u skupini Lige prvaka PSG zbog straha od navijačkih nereda dogovorio s 'modrim' klubom uz suglasnost Uefe da njihovi 'drukeri' neće gostovati na dvije međusobne utakmice. Čelnici Parižana odlučili su da neće organizirati aranžmane, što je inače praksa, za njihove navijače za gostovanje u Zagrebu 3. kolu LP-a 24. listopada.

PSG je savjetovao navijače da ne putuju u Hrvatsku u nadi da će kupiti ulaznicu u Zagrebu jer u Parizu se do njih neće moći doći. Obzirom da je atmosfera na prvoj utakmici protiv Porta izostala, čini se kako bi i gostovanje PSG-a moglo okupiti manji broj navijača, tim više što će izostati žestoki drukeri pariškog kluba, koji u velikim brojkama dolaze na gostujuće utakmice.

Potez PSG-a ne čudi previše s obzirom da se zadnjih 15-ak godina bore protiv najradikalnijih navijača u njihovim redovima.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • BlackRonsky 28.09.2012.

    eto, jedini koji su trebali doć, sada neće..ide Dinamo po novi rekord..

  • Capafiori 28.09.2012.

    Biti će tu još svega :(

  • NIAGARA 27.09.2012.

    Sramota umisto da uvjeravaju europu da nece biti nereda, oni se dogovaraju da nema gostovanja zbog nereda. Sram vas bilo!!!! Kakav to glas penosite vani. Najlošiji klub, namještanje utakmica i nesigurnost gostujucih navijaca. Što vam je cilj??? Uništiti i ovo malo ugleda hrvatskog nogometa. I vi mi predstavljate Hrvatsku, bilo bolje da vas nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare