To je to što me zanima!

PSV u paklu Osijeka! Gradski vrt imat će povijesnu posjetu

Zbog velike potražnje za ulaznicama, bit će nakon dužeg vremena otvorena i velika tribina Zapad, budući da se očekuje i rekordna posjeta na Osijekovim utakmicama u posljednjih 15-ak godina, kažu iz kluba
Vidi originalni članak

Osijek je s rezervnom momčadi uzeo bod protiv Dinama na Gradskom vrtu i poslije senzacije u Eindhovenu sprema se neviđena atmosfera.

Stadion Osječana postat će pravi sportski pakao, PSV-a čeka oko deset tisuća ljudi, najavljuju Slavonci. Time će pasti svaki rekord vezan za taj stadion.

Sasvim je logično da je zanimanje za tu utakmicu vrlo veliko, pa svima koji žele doći na utakmicu preporučujemo da što prije osiguraju svoje ulaznice.

Zbog velike potražnje za njima, bit će nakon dužeg vremena otvorena i velika tribina Zapad, budući da se očekuje i rekordna posjeta na Osijekovim utakmicama u posljednjih 15-ak godina, piše na službenoj stranici NK Osijeka.

Podsjećamo, nizozemski velikan bio je postavljen kao veliki favorit u ovom duelu, ali Osijek je napravio pravo malo čudo. Pobijedili su 1-0 u gostima golom kapetana Borne Barišića iz penala kojeg je izborio Robert Mudražija.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Sangajac 01.08.2017.

    Kako god da završi nismo se osramotili i cijela Europa je čula za nas, daj Bože sa prođemo, ali PSV je ekipa koja nam može o u Osijeku dati 5 komada ako im se otvori... Najviše se uzdam u 40 stupnjeva što osim crnaca u PSV-u nitko od njih nije doživio.

  • POTPEC 31.07.2017.

    Idemo do nove pobjede. Sritno OSIJEĆE.

  • 31.07.2017.

    Idemo Osijek.....sretno u četvrtak...nadam se vašem prolazu.....sretno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare