To je to što me zanima!

Puca ljubav u Bayernu? Neuer želi jedno, Bavarci nude drugo

Nijemci tvrde da su pregovori između Bavaraca i njihovog kapetana zapeli. Neueru aktualni ugovor istječe sljedećeg ljeta, a Bayern nudi još dvije godine. Što se Neueru ne sviđa
Vidi originalni članak

Manuel Neuer (33) u Bayernu i nakon 2021. godine? Gađanje "prognoze" trenutno izgleda kao teška lutrija, barem ako je vjerovati, a treba, njemačkom Kickeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nijemci tvrde da su pregovori između Bavaraca i njihovog kapetana zapeli. Neueru aktualni ugovor istječe sljedećeg ljeta, a Bayern nudi još dvije godine.

Što se Neueru ne sviđa.

BAYERNOV MERCATO Ter Stegen želi u Bayern, Sane ne može nikamo zbog Alabe...

On želi dvije više odnosno do 2025. godine, a uvijek pedantnim Nijemcima ne dopada se ni probijanje financijskih gabarita koji bi se u tom slučaju dogodili.

Ljubav između dvije strane definitivno više ne cvijeta kao nekada. Ne samo zbog aktualne situacije, prije nekoliko mjeseci Neuer je potpuno poludio kad je njegov klub objavio da su doveli Alexandera Nübela (23), golmana Schalkea. On dolazi na ljeto, a uprava mu je obećala nekoliko utakmica u sezoni na što Neuer, kojeg sve više stežu brojne ozljede, jednostavno nije želio pristati.

VATRENI TRANSFER Perišić na popustu, Bayern će Interu platiti 5 milijuna manje

I nije samo Nübel dio igre, Bayern osluškuje i radio veze do Katalonije gdje Marc-Andreu Ter Stegen smeta što ga nedovoljno cijene u Barceloni. Ili, drugim riječima, što smatra da zaslužuje više od 6,5 milijuna eura godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.04.2020.

    Pravi golman u svoje vrijeme..💪

  • nejdi doma kaj buš tu 31.03.2020.

    Top golman do ozljede, nakon duge ozljede proslu sezonu branio samo ono sto se moralo i što bi skoro svaki golman obranio. S obzirom na godine, na lošiju sezonu i koliko para traži nebi mu ni ja dao ugovor taj

  • nori 🖖 31.03.2020.

    Manje para manje ljubavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare