To je to što me zanima!

Pulišić je novi igrač Chelseaja! Kupili su ga za 64 milijuna €

Amerikanac hrvatskog porijekla seli iz Bundeslige u Englesku, ali će ostati u dortmundskoj Borussiji na posudbi do ljeta. Za Nijemce je do sada odigrao 115 utakmica, zabio 15 golova, a asistirao za 24
Vidi originalni članak

Christian Pulišić (20) je novi igrač Chelseaja!

Borussia je objavila da je postigla dogovor s engleskim klubom. Chelsea ga je kupio za 64 milijuna eura, ali će Amerikanac hrvatskog porijekla ostati u Dortmundu na posudbi do ljeta.

- Christianov je san igrati u Premier ligi, nismo se mogli dogovoriti oko novog ugovora. Zbog toga smo odlučili prihvatiti izdašnu ponudu Chelseaja - rekao je sportski direktor njemačkog kluba Michael Zorc.

Pulišić je za Borussiju do sada odigrao 115 utakmica, zabio 15 golova, asistirao za 24. Impresivno je igrao proteklih sezona, označen je kao jedan od najvećih svjetskih talenata, a iako je i u ovu sezonu ušao kao standardni član prve postave, od listopada mu se minutaža krenula smanjivati.

Nije se naigrao kod Luciena Favrea i to je jedan od razloga zbog kojih nije htio potpisati novi ugovor, a Borussia je odlično zaradila, s obzirom da je igrač na ljeto mogao besplatno otići iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • U.pravu.sam 03.01.2019.

    Opet se jucer pokazalo ono sta tvrdim da kad Kovacic ne igra Chelsea prosipa bodove pa on drzi cijelu sredinu tj ono sta Sarri trazi od njega da pasovima veze igru obrane i napada.

  • RonaldJurić 02.01.2019.

    Škart...puno para malo mizike jebiga

  • Orahova1 02.01.2019.

    E kad vidim ove lude cijeme onda znam da naši igrači su daleko najpodcjenjeniji ili je to do njihovih menađera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare