To je to što me zanima!

Istra povela, 'bili' se nisu dali: Caktaš sve omogućio Hajduku

U posljednjoj utakmici 19. kola 1. HNL Hajduk je na Poljudu dobio Istru 2-1 (0-1). Nakon što su na poluvremenu vodili gosti golom Matije Fintića, u nastavku su 'bili' pritisnuli te izjednačili, poveli te slavili preko Caktaša
Vidi originalni članak

Na oproštaju od ove polusezone Hajduk je na stadionu Poljud pred 6.200 gledatelja pobijedio Istru 1961 sa 2-1.

Na oproštaju od ove polusezone, ali i trenera Damira Burića, Hajduk je porazio Istru 1961 sa 2-1 okrenuvši utakmicu na krilima dvostrukog strijelca Mije Caktaša. Prva je zaprijetila Istra, nakon brze kontre u sedmoj minuti Perić-Komšić je pogodio gredu. Deset minuta kasnije okvir gola je pogodio i napadač Hajduka Eudok. Samo minutu kasnije sjajnu priliku je imao i Jakoliš, ali je gostujući vratar Čondrić bio siguran.

KOMENTAR Samo Varaždin nije uzeo bod Hajduku, ostanak Burića čudo

Poveli su gosti u 43. minuti golom Fintića. Hajduk je uspio izjednačiti u 62. minuti, strijelac je bio Caktaš, a isti je igrač sedam minuta kasnije okrenuo rezultat dovevši domaćine u vodstvo. U posljednjim trenucima susreta gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Petar Rubić.

Bio je to posljednji susret Damira Burića na klupi splitskog sastava, a nagađa se kako bi Hajduk mogao preuzeti Igor Tudor. Zanimljivo, bit će to već peti trener Hajduka u posljednjih 15 mjeseci.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 44 boda, Hajduk na drugom mjestu ima 35 bodova, dok je Rijeka treća sa 34 boda, ali i utakmicom manje. Osijek je četvrti sa 33 boda.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Prstupak 15.12.2019.

    dimm posljednji u grupi u najvišem, najbogatijem i najcjenjenijem nogometnom natjecanju na svijetu. To ti igra samo "cream de la cream" euro nogometa, nema dalje, ne postoji jače i utjecajnije nogometno natjecanje. Nema dalje..vi hajdugovci se rugate jer niste svjesni svoje nesvjesnosti a ustvari realno sprdate sami sebe sa tim navodima. Vaš je klub dnodna Europe. Nepostojeći entitet u sportsko nogometnom smislu. Vi feštate kada pobjedite Inter iz Zaprešića.

  • malibandic 15.12.2019.

    Hajduk je dugi(trenutno) u prvenstvu i oni mijenjaju trenera koji je najmanje kriv za to mentalitet sa juga banana uništili su klub ostalo je samo tursko ime.Jedino ih Tito može spasiti ali njega više nema lako im je bilo onda po partijskoj liniji imali su što su htjeli a danas velike hrvatine a bivši su komunjare br.1😱

  • papilon100 15.12.2019.

    Dinamo nesmije pobjedit Rijeku niti Hajduk smije bit drugi ni pod razno,niko nevoli taj jugoslaveski klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare