To je to što me zanima!

Punčec je trebao dobiti crveni, Cibaliju su oštetili u Zaprešiću

Oba isključenja kod Lokomotive protiv Hajduka su zaslužena, a Ivan Pešić nije bio u zaleđu kada je išao na gol... Roberto Punčec, strijelac u pobjedi Rijeke, trebao je biti isključen
Vidi originalni članak

Posljednje kolo HNL-a je ponudilo nekoliko spornih situacija, a njih je u HRT-ovoj emisiji Stadion razriješio Mateo Beusan.

Oko sokolovo je tako presudilo da je Rijeka imala sreće jer je Roberto Punčec trebao biti isključen u 51. minuti zbog rušenja Ivanovskog koji je bio u prilici za gol. Gosti iz Koprivnice su se zbog toga žalili na suca Strukana nakon utakmice.

- S razlogom su bili ljutiti. Vidi se da je išao lijevom rukom i oborio igrača koji je bio u prilici za pogodak. Trebao je biti prekršaj i crveni karton za Punčeca - rekao je Mateo Beusan.

PRIOPĆENJE HNS-a Platili smo 400.000 kn Cibaliji unaprijed, a ovako nam vraćaju

Zakinuta je i Cibalia. Ono što je svima osim sucu Goranu Pečariću bilo jasno - da penal za Inter nije postojao, potvrdio je i Beusan.

- Nekada ne valja biti ni super blizu i vidjeti ono što ne vidi nitko na stadionu. Bio mu je debi, nije baš dobro za samopouzdanje - rekao je Beusan o pogrešci suca... zbog koje su igrači Cibalije uputili i protestnu poruku HNL-u.

Glavni sudac utakmice Lokomotive i Hajduka nije griješio, ali jest njegov pomoćnik. Crvene kartone su zaradili Lokomotivini Doležal i Majer - potpuno opravdano.

- Ispravna odluka suca kod prvog žutog kartona Doležala, a gaženje je jasno opomena. Igrač je mogao pretrpjeti težu ozljedu, zasluženo je isključen - rekao je Beusan pa analizirao Majerovo isključenje:

- Prvi žuti je zasluženo dobio, a onda je demonstrativno napucao loptu jer nije dobio prednost. Ma kakvu prednost?

KOPIĆ "FENOMENALAN" Pletikosa: Teško je kritizirati Dinamo, ali previše su statični

Beusan je presudio i da je pomoćnik pogriješio kada je u 91. minuti prekinuo opasan Hajdukov napad jer Pešić nije bio u zaleđu, nego metar iza posljednjeg domaćeg igrača.

Na utakmici Osijeka i Rudeša Lopa je pokušao isprovocirati penal, ali je ga je sudac opravdano kaznio za simuliranje, dok u 58. minuti isti igrač nije bio u zaleđu. Ponovno pogreška pomoćnika.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ToniMontana 12.12.2017.

    svako vidi da HNS namjesta utakmice i da suci rade za jedan klub

  • mali.kasper 11.12.2017.

    "Nekada ne valja biti ni super blizu i vidjeti ono što ne vidi nitko na stadionu" , znaci bio je faul, ali ga nije trebao vidjeti i svirati?

  • MateCro 11.12.2017.

    I onda se dinamo gura naprijed kao najveći klub u RH, kme drugovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare