To je to što me zanima!

Pušnik ipak može biti prvak: Opet preuzeo 'svoju' Olimpiju

IDE PO NASLOV Poslije tri mjeseca bez posla, Marijan Pušnik ponovno 'jaše'. Preuzeo je svoj bivši klub, ljubljansku Olimpiju, te najavio borbu za naslov prvaka Slovenije...
Vidi originalni članak

Bivši trener Hajduka Marijan Pušnik našao je novi posao nakon što je dobio otkaz u splitskom klubu. Splitske 'bile' vodio je od lipnja do prosinca 2016., ali to je bila neuspješna avantura za obje strane.

Tri je mjeseca Slovenac bio nezaposlen, a onda mu se javila bivša ljubav, ljubljanska Olimpija. I tamo je Pušnik dobio otkaz 2015. i to na polusezoni.

Aktualni prvaci Slovenije trenutno zaostaju šest bodova za vodećom momčadi iz Maribora i od danas mu je zadaća boriti se za naslov prvaka.

- Bolje mi je trenirati državnog prvaka nego kod kuće igrati šah. Posao u Olimpiji nisam završio i ne mislim tako lako stati. Znam da neće biti lako, znam da će biti problema, ali najvažnije mi je da sam mogu odlučivati o sastavu, a to mi je predsjednik obećao - rekao je Pušnik na predstavljanju u Olimpiji.

Pušnik će opet raditi sa sportskim direktorom Rankom Stojićem, koji mu je zadnji put dao otkaz.

- U nogometu nema prostora za zamjerke. Ako je Ranieri tako lako dobio otkaz, onda će lako Ranko otpustiti Marijana - rekao je slovenski strateg.

Moglo bi tamo biti problema, ponovno. Naime, predsjednik Milan Mandarić i direktor Ranko Stojić, tvrde dobro upućeni, miješaju se u odluke trenera, a Pušnika baš to - iritira!

No, svejedno je obećao naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hyndai 10.03.2017.

    Kljuno br.3.Broj 2. je Katalinić.

  • Carrillo - trojanski konj 10.03.2017.

    Pušnik je dobar trener, nije on kriv što mu je momčad limitirana. Dobro je rekao kad je izjavio da Hajduk realno očekuje borba za 3. mjesto.

  • Braintree 10.03.2017.

    Znači, bivši poslodavac ti se miješao u posao i dao ti nogom u dupe i ti se vraćaš lizat to dupe, a ko fol ne trpiš da ti se miješaju u posao? Hahahahaha kakav licemjer i jadnik....naš Kljuno je bar simpatičan makar je isto takav, bez boje, okusa i mirisa. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare