Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pušnik ipak može biti prvak: Opet preuzeo 'svoju' Olimpiju

Pušnik ipak može biti  prvak: Opet  preuzeo 'svoju' Olimpiju
1

IDE PO NASLOV Poslije tri mjeseca bez posla, Marijan Pušnik ponovno 'jaše'. Preuzeo je svoj bivši klub, ljubljansku Olimpiju, te najavio borbu za naslov prvaka Slovenije...

VIDEO

Bivši trener Hajduka Marijan Pušnik našao je novi posao nakon što je dobio otkaz u splitskom klubu. Splitske 'bile' vodio je od lipnja do prosinca 2016., ali to je bila neuspješna avantura za obje strane.

Tri je mjeseca Slovenac bio nezaposlen, a onda mu se javila bivša ljubav, ljubljanska Olimpija. I tamo je Pušnik dobio otkaz 2015. i to na polusezoni.

Aktualni prvaci Slovenije trenutno zaostaju šest bodova za vodećom momčadi iz Maribora i od danas mu je zadaća boriti se za naslov prvaka.

- Bolje mi je trenirati državnog prvaka nego kod kuće igrati šah. Posao u Olimpiji nisam završio i ne mislim tako lako stati. Znam da neće biti lako, znam da će biti problema, ali najvažnije mi je da sam mogu odlučivati o sastavu, a to mi je predsjednik obećao - rekao je Pušnik na predstavljanju u Olimpiji.

Pušnik će opet raditi sa sportskim direktorom Rankom Stojićem, koji mu je zadnji put dao otkaz.

- U nogometu nema prostora za zamjerke. Ako je Ranieri tako lako dobio otkaz, onda će lako Ranko otpustiti Marijana - rekao je slovenski strateg.

Moglo bi tamo biti problema, ponovno. Naime, predsjednik Milan Mandarić i direktor Ranko Stojić, tvrde dobro upućeni, miješaju se u odluke trenera, a Pušnika baš to - iritira!

No, svejedno je obećao naslov prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome