To je to što me zanima!

QPR do Premier lige s igračem manje! Zamora junak u 90. min.

Queens Park Rangers posljednjih je pola sata igrao s igračem manje, no i takav je uspio doći do pobjede i do povratka u Premier ligu. Zamora je srušio Derby s 1-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Queens Park Rangersa samo jednu sezonu zadržali su se u Championshipu, jer su u finalnom okršaju doigravanja na Wembleyju svladali Derby County 1-0 i izborili povratak u elitni Premiership.

QPR, u koji su vlasnici uložili veliki novac posljednjih godina, spasio je sezonu doslovce u 90. minuti utakmice kad je Bobby Zamora zabio pobjednički gol u trenucima kad je njegova momčad bila na konopcima.

Momčad Harryja Redknappa napravila je pravi podvig jer je do pobjede stigla s igračem manje posljednjih pola sata utakmice nakon što je crveni karton dobio O'Neil zbog starta s leđa kao posljednji čovjek obrane. Od tog trenutka Derby je sve bacio u napad, a pravi junak Rangersa bio je golman Green, skidao stopostotne prilike Derbyja u posljednjih 20 minuta.

Kad se činilo da će utakmica u produžetak, obrana Derbyja loše je reagirala, branič Keogh je praktički dao loptu Zamori, koji je sjajno opalio u suprotni kut za pobjedu. QPR se tako u Premiershipu pridružio prvoplasiranom Leicesteru i drugoplasiranom Burnleyju, a utakmicu je, nažalost, obilježila ozljeda Nike Kranjčara.

Finale doigravanja za Premier ligu:

Derby - QPR 0-1 (Zamora 90')

Idi na 24sata

Komentari 16

  • phoenix123456 25.05.2014.

    Šteta za Derby, dali su sve od sebe. Totalno su ponizili QPR, ali sreća ih nije mazila tako da je QPR sa jednim udarcem u nadoknadi došao do pobjede. Šta se može umjetni klub ulazi u Premier ligu.

  • Scouser96 25.05.2014.

    Ja sam htio da derby pobjedi da imamo neko novu momčad u premiershipu qpr je već dosadio troše više novca od boljih močadi a onda ispadnu iz lige

  • DALMATINACSAN 25.05.2014.

    Derby je bija bolji i ne znan kako su uspili izgubiti ali to je nogomet i čestitke Niki naravno samo šteta ča se ozljedija i to baš prije sp.

Komentiraj...
Vidi sve komentare