To je to što me zanima!

Queiroz će ipak ostati na klupi Irana, Cico se vraća u Hrvatsku

Cico Kranjčar otkrio nam je kako je postojao obostrani interes da preuzme klupu nogometne reprezentacije Irana. No Carlos Queiroz ipak je produžio ugovor...
Vidi originalni članak

Istina je, nisam više u Sepahanu, razišli smo se iz privatnih razloga. Riječ je o međuljudskim odnosima. Ali nisam se vratio u Hrvatsku, još sam u Iranu, javio nam je jučer Zlatko Kranjčar.

Povratak u Hrvatsku odgodio je zbog pregovora oko novog radnog mjesta. Iranski nogometni savez razmišljao je o Cici kao novom izborniku nacionalne momčadi.

- Ni s kim još nisam razgovarao ništa konkretno. Još nekoliko dana ostajem u Iranu, ne vraćam se još - rekao je Kranjčar.

Bivši hrvatski izbornik potvrdio je da je obostrani interes postojao te kako je jako dobro upoznat s kvalitetom momčadi, no u petak ujutro stigle su nove informacije iz Irana. 

Iranski nogometni savez objavio je kako je Carlos Queiroz (61) prihvatio ponudu da ostane na klupi reprezentacije, a ugovor bi trebao službeno potpisati prije ponedjeljka. Portugalac je vodio Irance na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a u lipnju je rekao kako će napustiti klupu jer nema podršku saveza. Ipak, čini se kako je dobio veći ugovor i sve je vrlo brzo riješeno.

- Novi ugovor bit će potpisan u nedjelju - potvrdili su u savezu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 12.09.2014.

    loš trener

  • mancity1 12.09.2014.

    mogobi i bosnu preuzeti

  • tomicalomica 12.09.2014.

    Mi smo decki kaj pijemo stojecki hahaha, jel tako Cico... Njega sam upoznao jos u igrackim danima u Dinamovom kaficu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare