To je to što me zanima!

R. Bezjak: Nadam se da ćemo iduće sezone biti bliže Dinamu

"Čuo sam da je Kek vrlo dobar trener kojem je bitna disciplina i s time neće biti problema. Pratio sam Rijeku, nadam se da ćemo iduće sezone biti bliže Dinamu"
Vidi originalni članak

Slovenski napadač Roman Bezjak u petak je i službeno predstavljen na Kantridi kao prvo pojačanje za sljedeću sezonu. Bezjak je stigao iz bugarskog Ludogorca.

- Drago mi je da smo riješili sve detalje oko transfera. Prezadovoljan sam i jedva čekam upoznati momčad i da počnemo raditi - rekao je Bezjak novinarima i objasnio odnos sa sunarodnjakom na klupi bijelih, Matjažom Kekom.

- Nismo još radili zajedno, ali čuo sam da je Kek vrlo dobar trener kojem je bitna disciplina i s time neće biti problema. Pratio sam Rijeku, nadam se da ćemo iduće sezone biti bliže Dinamu i pokušati osvojiti prvo mjesto. Rijeka je dvije godine igrala u skupinama Europske lige i vjerujem da to možemo ostvariti i iduće sezone.

Zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance pohvalno je govorio o slovenskom reprezentativcu koji je karijeru započeo u Celju, a zadnje četiri sezone igrao u Bugarskoj.

- Pratimo ga već dugo vremena, bio je standardan igrač Ludogorca koji je u Ligi prvaka ostvario zavidne rezultate. Roman je tamo zabio neke važne golove i smatramo da je tip igrača koji nam je potreban u novom pohodu na Europsku ligu i vrh HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Proksimity 23.05.2015.

    hocete ali drugo mjesto kao i sada a to nemoze blize.

  • zajebananko 23.05.2015.

    da...necete ostat 12 nego 11 boda iza..

  • nostradamus 23.05.2015.

    Nisam ga nikada gledao, ali statistika mu je loša. Osobito za Bugarsku ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare