To je to što me zanima!

Rađa: U filmu 'Jednom braća' puno toga ne odgovara istini

Nisu Dražen i Divac bili najbolji prijatelji, nego Dražen i Stojko jer su generacijski vezani. Sa Divcem sam najbolji bio ja. Film je super kao uspomena na Dražena i zbog poruke da pustimo rat iza sebe, kaže Rađa
Vidi originalni članak

Dino Rađa oglasio se o filmu 'Jednom braća' ('Once brothers') u kojem se kroz priču o velikome Draženu Petroviću i srpskom centru Vladi Divcu govori o raspadu Jugoslavije.

- Film 'Jednom braća' može se gledati sa dva aspekta: kao uspomena na Dražena i s te strane ima ogromnu vrijednost, a drugi je aspekt je poruka 'ajmo prestat pričat piz....je i početi normalno živjeti što također ima dobru priču iza sebe. Međutim ja kao izravni sudionik te priče i njihovih života znam da u filmu puno toga ne odgovara istini! - govorio je Rađa za YouTube kanal Podcast Inkubator.

- Nisu Dražen i Divac bili najbolji prijatelji, nego Dražen i Stojko jer su generacijski vezani. A najbolji prijatelj s Divcem bio sam ja, iz istog razloga: generacijska povezanost, zajedno smo igrali od juniorskih selekcija nadalje - objašnjavao je legendarni centar Splita i Bostona.

- Film je super kao uspomena na Dražena i zato jer nosi poruku da trebamo pustiti rat iza sebe jer nikakav rat nikada nije donio ništa dobro, a prvi smo susjedi i trebamo živjeti normalno - rekao je Dino Rađa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bbbdado 01.04.2019.

    S lijepim se hvališ

  • 24.03.2019.

    Radja ako ti niko neviruje da si ti bija najbolji prijatelj sa osobom koja je gazila Hrvatsku zastavu ja ti virujen. Divac je zelija veliku srbiju a ti si plaka sto ti se raspala jugoslavija.

  • nezadovoljan 24.03.2019.

    Hahahah kakav lik majko mila... pokojni Drazen nazalost ti nemoze potvrdit, al Divac je ziv i da te smatra najboljim prijateljem onda bi on to izjavio, a ne da se ti trpas u bitnu ulogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare