Sport

Komentari 13

Rađa: U filmu 'Jednom braća' puno toga ne odgovara istini

Rađa: U filmu 'Jednom braća' puno toga ne odgovara istini

Nisu Dražen i Divac bili najbolji prijatelji, nego Dražen i Stojko jer su generacijski vezani. Sa Divcem sam najbolji bio ja. Film je super kao uspomena na Dražena i zbog poruke da pustimo rat iza sebe, kaže Rađa

Dino Rađa oglasio se o filmu 'Jednom braća' ('Once brothers') u kojem se kroz priču o velikome Draženu Petroviću i srpskom centru Vladi Divcu govori o raspadu Jugoslavije.

- Film 'Jednom braća' može se gledati sa dva aspekta: kao uspomena na Dražena i s te strane ima ogromnu vrijednost, a drugi je aspekt je poruka 'ajmo prestat pričat piz....je i početi normalno živjeti što također ima dobru priču iza sebe. Međutim ja kao izravni sudionik te priče i njihovih života znam da u filmu puno toga ne odgovara istini! - govorio je Rađa za YouTube kanal Podcast Inkubator.

- Nisu Dražen i Divac bili najbolji prijatelji, nego Dražen i Stojko jer su generacijski vezani. A najbolji prijatelj s Divcem bio sam ja, iz istog razloga: generacijska povezanost, zajedno smo igrali od juniorskih selekcija nadalje - objašnjavao je legendarni centar Splita i Bostona.

- Film je super kao uspomena na Dražena i zato jer nosi poruku da trebamo pustiti rat iza sebe jer nikakav rat nikada nije donio ništa dobro, a prvi smo susjedi i trebamo živjeti normalno - rekao je Dino Rađa.

Najčitaniji članci