To je to što me zanima!

Racing zbog štrajka sljedeće sezone neće igrati Kup kralja

Zbog štrajka Španjolski nogometni savez dodijelio je 0-3 pobjedu Sociedadu, koji je prošao u polufinale Kupa kralja. Racing neće imati pravo nastupa sljedeće godine
Vidi originalni članak

Štrajk nogometaša Racinga uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa kralja protiv Real Sociedada skupo će koštati klub iz Santandera.

Igrači su nakon početnog sučevog zvižduka odlučili zagrljeno stajati na centru igrališta u znak protesta protiv predsjednika i uprave kluba, jer mjesecima nisu vidjeli plaće. Glavnom sucu nije preostalo ništa nego nakon minute prekinuti utakmicu.

Zbog štrajka Španjolski nogometni savez dodijelio je 0-3 pobjedu Real Sociedadu, koji je prošao u polufinale Kupa kralja protiv Barcelone, a Racing neće imati pravo nastupa u natjecanju sljedeće godine.

Također, klub je kažnjen s 3000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ibracadabra09 02.02.2014.

    Pa gdje je solidarnost prema igračima koji ne primaju plaću, dokaz da je nogomet odavno krenuo krivim putem i posto mjesto za pranje love. Sramota da je novac ispred ljudi.

  • Diavolo_1 01.02.2014.

    Dok barca i real daju i po 100 milijuna eura za jednog igraca drugi nemaju ni za isplate placa. To je danasnja spanjolska liga

  • strmi007 01.02.2014.

    Šteta za španjolski kup,ali igrači su ispravno postupili

Komentiraj...
Vidi sve komentare