To je to što me zanima!

Rade Malević: Nemam više snage, sve mi je gadljivo

Osim izbornika Rade Malevića odbojkašku reprezentaciju Hrvatske napuštaju četiri igrača - Omrčen, Čošković, Krnić i Kovačević
Vidi originalni članak

Hrvatska je bila na zadnja dva Europska prvenstva, prvi put u kvalifikacijama za OI. Smiješila se svijetla budućnost, no umjesto svjetla - tama.
- Izgleda da je moguće. Strašno sam umoran od svega. Nemam više snage objašnjavati. Gadljivo je o tome pričati. Hrvatska odbojka ostala je bez jedne od najperspektivnijih generacija - rekao je teškim glasom bivši izbornik Rade Malević.
- Igrači su sami financirali svoj dolazak na pripreme i odlazak s turnira u svoje klubove. Djelomično su financirali i boravak na pripremama. Ja sam djelomično financirao pripreme i boravak momčadi u Cataniji na kvalifikacijama za Olimpijske igre - izjavio je Malević. Igrači su za repku često dolazili ozlijeđeni, stiskali bi zube i igrali. Sad je gotovo.
- Što se mene tiče, gotovo je. Nema smisla ovako. Da se poslože stvari, možda bi. Ma kakvo slaganje, o čemu ja pričam, iz godinu u godinu sve je gore - tužnim je glasom rekao Igor Omrčen, kapetan reprezentacije. Njegovo mišljenje dijele i ostali reprezentativci.
- Pod ovim uvjetima nikako. Šteta, imali smo strašan potencijal - rekao je Inoslav Krnić. Ista je priča i Tomislava Čoškovića i Tonija Kovačevića. Reprezentaciji su rekli posljednje zbogom.
- Ogorčen sam, ali i to je jedanput moralo prestati. Šteta, mogli smo trajati još pet godina - rekao je na kraju Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mreza 05.12.2007.

    ma rade je totalni patološki lažljivac i šizofreničar! njegova bolesna želja da smjeni Popovića je jedini razlog ovoga! Samo zato je on sam žrtvovao ovu generaciju kako bi pokazao kako je on jedini sposoban spasiti Hrvatsku odbojku! Isto je pokušao dok je bio trener u Varaždinu (otjerali ga jer je htio smjeniti predsjednika kluba) u Mariboru (otjerali ga jer je htio smjeniti predjsednika kluba) i u Sarajevu (ajd pogodite zašto su ga otjerali!!!)... Ovo je najbolja stvar koja se mogla dogoditi Hrvatskoj odbojci od samostalne Hrvatske! Samo neka ide, samo trebamo paziti da ga pošaljemo našim glavnim konkurentima, sigurno će i njih razjebat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare