To je to što me zanima!

Radio Globo: Ronaldinho ide u Brazil, ali igrat će za Flamengo

U utorak navečer je Ronaldinho bio u zrakoplovu koji je letio prema Rio de Janeiru, a tijekom srijede bi trebao potpisati ugovor s drugim brazilskim ligašem - Flamengom
Vidi originalni članak

Neki su pisali kako je priča s povratkom u brazilski Gremio, gdje je i započeo uspješnu karijeru, gotova stvar, no Radio Globo ima novu informaciju, koju su odmah prenijeli i talijanski mediji.

U utorak navečer je Ronaldinho bio u zrakoplovu koji je letio prema Rio de Janeiru, a tijekom srijede bi trebao potpisati ugovor s drugim brazilskim ligašem - Flamengom.

Ta se momčad i prije spominjala kao opcija za dolazak još uvijek aktualnog igrača Milana, a Radio Globo izvještava da je posao s Gremijom propao zbog izvjesnih 8 milijuna eura.

Flamengo je spreman platiti sve Milanove potražnje, te će navodno ponuditi Ronaldinhu plaću od 600.000 eura mjesečno, plus bonuse i sponzorske ugovore.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Prince Vegeta 05.01.2011.

    još ja vjerujem da će u Hajduk doć' -,-

  • Florida 05.01.2011.

    ja se sad stvarno mislim dali ima jos koji ronaldinho osim ovog pravog RONALDINHA???!!! jer neki ronaldinho svaki dan potpise za neki drugi klub pa mi nista nije jasno.....

  • goranUCV 05.01.2011.

    Neznam sta Mamic neda 8mil eura...ima para da ga placa 2 sezone..... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare