To je to što me zanima!

Radošević i prijatelji rasistički su vrijeđali tamnopute igrače!

Ma nije to tako strašno, a i imamo u razredu jednog crnju tako da sam se navika, odgovorio je Radošević na uvrede svog prijatelja na račun tamnoputog igrača
Vidi originalni članak

Podapni jeb... crnčugi nogu, majku mu jeb.. Kako si moga disat njegov zrak uopće??, napisao je u komentaru fotografije Josipa Radoševića na Facebooku prijatelj hrvatskog reprezentativca Dino Sindik, inače mladi jedriličar iz Splita.

Mladi nogometaš Hajduka i novopečeni reprezentativac, koji je označen kao nasljednik Ognjena Vukojevića u reprezentaciji, fotografije je na društvenu mrežu postavio u kolovozu 2010. godine, a tek je danas obrisao fotografije iako je rasističke komentare svojeg prijatelja mogao obrisati davno da je želio. Svom prijatelju na spomenuti komentar je i odgovorio u nešto blažem tonu.

'Ma nije to tako strašno, a i imamo u razredu jednog crnju tako da sam se navika', napisao je u odgovoru Hajdukov veznjak uz široki osmijeh.

Još više od odgovora Josipa Radoševića, koji je u vrijeme kada je postavio fotografije na 'fejs' imao samo 15 godina, zabrinjavaju primitivni komentari Dine Sindika. Dino je uspješni mladi jedriličar, Josipov prijatelj i član jedriličarskog kluba Split. No prema komentarima na Facebooku zapeo je duboko u rasizmu iako ni sam vjerojatno nije svjestan težine svojih riječi.

Sličnih komentara na Radoševićeve fotografije je više, a fotografirane su za vrijeme utakmica mlade hrvatske reprezentacije. Nažalost, talentirani Radošević javnosti se predstavio na najgori mogući način iako nije isključivi krivac za to. No komentare prijatelja na svojem profilu mogao je i morao obrisati puno prije.

Ubrzo nakon što su mediji doznali za rasističke uvrede na Radoševićevom profilu, fotografije su uklonjene.

Idi na 24sata

Komentari 319

  • LukaZorica 11.09.2012.

    Ma ljudi pricate gluposti tu momci uspiju nesto u zivotu i neki bidni mis umire toliko od ljubomore da kopa po proslosti,i uz sve to mediji zakuhaju pricu puno socnije a vama ostalima neman sta rec osim da ste jadnici i samo narusavate drustvo sa besmislenim komentarima..Umisto da pisete gluposti idite i radite nesto korisno u zivotu... Lijep pozdrav

  • joecaba 11.09.2012.

    Njega treba bacit i Samira zvati u repku

  • joecaba 11.09.2012.

    Da samo znate koko Crni mogu bit rasisti ali o tome nitko ne pise

Komentiraj...
Vidi sve komentare