To je to što me zanima!

Rafa i Swiatek u 1/4 finala RG-a

Trećeplasirani igrač svijeta Nadal lako je  svladao Talijana Jannika Sinnera sa 7-5, 6-3, 6-0, a sljedeći će mu protivnik biti Argentinac Diego Schwartzman, Swiatek će na Sakkari
Vidi originalni članak

Branitelji naslova pobjednika Roland Garrosa Španjolac Rafael Nadal i Poljakinja Iga Swiatek izborili su četvrtfinale na pariškoj zemlji.

U osmini finala trećeplasirani igrač svijeta Nadal lako je  svladao Talijana Jannika Sinnera sa 7-5, 6-3, 6-0, a sljedeći će mu protivnik biti Argentinac Diego Schwartzman.

U dvoboju, koji je trajao dva sata i 20 minuta, prvi set bio je izuzetno napet, Sinner je pri 5-4 servirao za set, a onda je krenula serija Nadala. U drugom setu Talijan je ponovno zaprijetio kada je smanjio zaostatak od 0-4 na 3-4, ali potom dokraja nije dobio više niti jedan gem.

NAJVATRENIJA NAVIJAČICA Tko je Nadalova samozatajna supruga i zašto Rafa jedini iz 'velike trojke' još nema djecu

Poljakinja Swiatek u zadnjem susretu osmine finala svladala je Ukrajinku Martu Kostjuk s 6-3, 6-4.Osma nositeljica jedina je od svih osam preostalih tenisačica koja je ikad prošla u grand-slam polufinale, a u četvrtfinalu ide na Grkinju Mariju Sakkari.

ŽENSKI PAROVI Brane hrvatsku čast: Martić i Jurak u četvrtfinalu RG-a...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Greatest-Of-All-Time 08.06.2021.

    Ono sta mi je u ovoj sezoni zemlje najdraze kod Nadala je ta mentalna snaga. Iako ne blista jako puno puta se izvlacio iz neugodnih situacija. Kad je bilo najteze igrao je najbolje. Do sad rutinski koliko je trebalo, sad ocekujem podizanje levela na najjace.

  • lajh1985 08.06.2021.

    idemo rafa...razvaljuj sve do kraja

  • Mateo730 08.06.2021.

    Iskreno očekivo sam više od mladog Sinera, ali da je dobio onaj prvi set kada je servirao, vjerujem da bi dosta namučio Nadala, mislim Nadal bi to dobio svakako, ali bi se vidjela mnogo veća borba. Sad neugodni Argentica, e to će biti sjajan meč.

Komentiraj...
Vidi sve komentare