To je to što me zanima!

Rafa sanja: Trebamo jednu pobjedu da se probudimo...

Samo nekoliko pobjeda u nizu i opet smo u igri za naslov prvaka Engleske, ohrabrio je navijače trener Liverpoola Španjolac Rafa Benitez
Vidi originalni članak

Moramo promijeniti neke sitnice. Pričamo o pozitivnim stvarima u našoj igri i analiziramo negativne. Znamo da smo u problemima, ali još uvijek smo jako blizu. Sve će biti drugačije pobijedimo li doma Manchester City. Nanižemo li tri pobjede za redom opet smo u igri za naslov. Samopouzdanje će opet biti visoko, a onda možemo puno, rekao je Rafa Benitez kojem britanski mediji predviđaju da će ubrzo napustiti klupu Liverpoola. Klub s Anfielda je ove sezone u očajnoj formi i nalazi se trenutačno izvan 'velike četvorke' koja vodi u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 13.11.2009.

    sve bi to bilo OK, još davno bi se oni njega riješili, samo da neki pametnjaković u \"rafin ugovor\" nije ugradio odštetnu klauzulu, prema kojoj u slučaju da čelnici liverpoola požele otpustit trenera prije isteka ugovora, moraju mu isplatiti 20 miliona funti... hehe...koji mamlazi.. sad ga moraju trpiti, ili dati ogromnu lovu da ga se riješe:)

  • harvester_of_sorrow 13.11.2009.

    Želim upoznati autora ovog teksta. Čujem da je to jako dobar dečko, a dobar sam i ja!

  • mihi333 13.11.2009.

    rafa na čemu god da si daj meni malo...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare