To je to što me zanima!

Rafinha na treningu odalamio Robbena, kasnije se pomirili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrači Bayerna na treningu su igrali "ševu". Robben nije htio ući u sredinu i to je jako naljutilo Rafinhu koji se zaletio prema njemu i udario ga. Kasnije su se ipak pomirili
Vidi originalni članak

Pep Guardiola došao je u Bayern, atmosfera u klubu bila je sjajna. No u javnost je izašao video s treninga na kojem su se sukobili Rafinha i Arjen Robben. Takvih stvari ima vjerojatno na svakom treningu, no ovoga puta sve je izašlo u javnost.

Bayern je na pripremama u talijanskom Trentinu. Na jednom od treninga igrači su igrali "ševu". Robben je trebao ući u sredinu, ali nije htio. Negirao je optužbe da je igrao dvaput, iako je pravilo kako igrač smije samo jednom dotaknuti loptu.

Rafinha je mirno stajao i čekao da Robben uđe u krug sve dok mu nije prekipjelo. Došao je do Robbena i odgurnuo ga s podignutom nogom. Činilo se kao da će ga još dodatno udariti. Iz kluba tvrde da su igrači riješili nesuglasice nakon incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Venucci 11.07.2013.

    da mi ih je vidjet pored ibrahimovica

  • AnteG 11.07.2013.

    počelo je već! Dobar si trener Guardiola! Ti si katastrofa i žao mi je što ćeš uništiti ovaj vrhunski klub koji je prošle godine najjačoj selekciji barse u POVIJESTI zabio 7 komada!!! OMG!

  • chelseaMG 10.07.2013.

    ovo je bila svađa i nekakva šora??? dajte molim vas, igrači se šale, zezaju na treningu i ništa više od toga se nije desilo. ovo su velika pretjerivanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare