To je to što me zanima!

Ragbijaši u Zagrebu protiv Litve po potvrdu ostanka! Prvi put u sastavu braća Rizzi iz Argentine

Trenirali smo jako dobro, i prošli vikend u Sinju i ovaj tjedan u Zagrebu, jedino je šteta što nismo imali neku pripremnu utakmicu. Ali nismo uspjeli pronaći protivnika, kaže izbornik Poša. Utakmicu prenosi MaxSport 2
Vidi originalni članak

Da, to nam je definitivno ključna utakmica da osiguramo ostanak u ovoj skupini i moramo pobijediti, rekao je izbornik hrvatskih ragbijaša Anthony Poša uoči četvrte utakmice Trophy divizije europskog Kupa nacija.

U subotu od 14.30 sati suparnik je Litva, na SRC Stjepana Spajića u Zagrebu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trenirali smo jako dobro, i prošli vikend u Sinju i ovaj tjedan u Zagrebu, jedino je šteta što nismo imali neku pripremnu utakmicu. Ali nismo uspjeli pronaći protivnika zadovoljavajuće razine - dodao je izbornik.

Neki igrači nisu mogli doći, ali u zadnji čas ipak je stigao Daniel Mau'u, Novozelanđanin čiji je otac Samoanac, a majka Hrvatica. U odnosu na jesenske utakmice, nema Jasona Newtona, koji je kaznenim udarcem u zadnjoj sekundi prošle godine donio pobjedu u Litvi, vratio se Dominik Plazibat, nakon duge ozljede tu je opet Krešimir Čorić, a nakon nekoliko godina izbivanja u reprezentaciji je i Dylan Rowe. Prvi su put u kadru Marko Livaić te braća Domingo i Francisco Rizzi, Argentinci hrvatskog porijekla.

- Pristup je bio sjajan cijeli tjedan, novi su se momci odlično uklopili i očekujem da daju doprinos ulaskom s klupe. Znamo kako Litva igra, ali fokus je na nama i najvažnije je kakvi ćemo mi biti - zaključio je Poša.

Poredak Trophy divizije: Švicarska 12 bodova (3 utakmice), Češka 9 (4), Švedska 8 (3), Hrvatska 6 (3), Litva 4 (3), Ukrajina 0 (2).

ARGENTINCI NAŠEG PORIJEKLA Braća Rizzi: Vidjeli smo oglas i došli igrati ragbi za Hrvatsku!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare