To je to što me zanima!

Raiola: Detalji dijele Zlatana od PSG-a, ali baš ti detalji su bitni

Menadžer Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, potvrdio je da je napadač Milana blizu dogovora s Paris Saint Germainom, no još ne odbacuje ostanak na San Siru...
Vidi originalni članak

Prema riječima njegova menadžera Zlatan Ibrahimović neće potpisati ugovor s PSG-om sve dok ne bude potpuno zadovoljan svakim detaljem istog.

- Nedostaju neki detalji, ali detalji su vrlo važni. O koliko se milijuna radi? Nisam išao u školu; ne znam baš zbrajati – izjavio je Raiola za Sky Sport Italiju.

- Postoji još nekoliko stvari za dogovoriti jer se radi o velikom ugovoru. Ako Ibra ne želi otići, on neće potpisati ugovor. Ovo je važan trenutak i prilika za sve ako dobro završe pregovori, ako ne, nema veze. No, mi smo tu da osiguramo da stvari dobro prođu. PSG je momčad koja će vrlo brzo, ako već nije, postati jedna od najboljih u Europi – zaključio je Ibrahimovićev menadžer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nalosemglasu 17.07.2012.

    ..svaki dan nove zavrzlame,jadni mi koji čitamo,zar i ti, Zlatane?.ma ostani u Milanu..,nije baš da te u PSG-u toliko žele..

  • Diavolo_1 17.07.2012.

    ma galliani ceka da psg dovede verrattia i onda ce i ibra potpisat, a verratti ce doc na posudbu u milan sa mogucnoscu trajnog prelaska.

  • deda52 17.07.2012.

    Otišao nogomet u tri materine. Sve ovo je postalo besmisleno,samo trka za parama,daj Bog veći kup

Komentiraj...
Vidi sve komentare