To je to što me zanima!

Rajko Vidović novi trener Gorice

Vjerujem u ovu momčad jer su to dečki koji su ranije pobjeđivali Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek... I sigurno nisu zaboravili igrati, rekao je novi trener Gorice na predstavljanju
Vidi originalni članak

Prije tjedan dana Gorica je raskinula ugovor s Dinkom Jeličićem, a za vikend su remizirali kod Istre 1961 (0-0) dok su ih s klupe vodili Mensur Mujdža i Marko Krnjić. Spominjalo se da bi sad već bivši trener Kustošije Rajko Vidović (49) mogao preuzeti klupu Goričana, a sad je to postalo službeno.

- Mogu reći da dosta poznajem Goricu, pratim HNL i često sam dolazio na utakmice u Veliku Goricu. Smatram da je riječ o kvalitetnoj momčadi koja je imala peha, ali normalno je da se takve stvari događaju, da dolazi i do pada forme. Međutim, vjerujem u ovu momčad jer su to dečki koji su ranije pobjeđivali Dinamo, Hajduk, Rijeku, Osijek... I sigurno nisu zaboravili igrati. Sada je potrebno da uložimo dodatne napore i uz pošten i kvalitetan rad vratimo Goricu na put na kojem je bila - rekao je Vidović.

S hrvatskim je prvoligašem Vidović potpisao do ljeta 2025. godine, a u trenerskoj je karijeri dosad vodio trećeligaše Dugo Selo, Maksimir, Lučko, Trnje, Sesvete i spomenutu Kustošiju.

U igračkoj je karijeri nosio dresove Rijeke, Kamen Ingrada, Zagreba, kineskog Hongdenga, Intera, Lokomotive, Čelika iz Zenice, SLNA iz Hong Konga i Dugog Sela. U dresu Zagreba igrao je s današnjim sportskim direktorom Gorice Marijom Brkljačom, a trener Dinama Sergej Jakirović mu je vjenčani kum.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare