To je to što me zanima!

Raketa asistirao, Messi zabijao u slavlju Barçe; Atlético kiksao

Barcelona je rutinski odradila gostovanje kod Eibara. Pobijedila je 2-0 uz asistenciju Ivana Rakitića. Atlético je remizirao s Espanyolom bez suspendiranog Mandžukića
Vidi originalni članak

Lionel Messi nastavio je međusobni dvoboj s Cristianom Ronaldom na vrhu ljestvice strijelaca španjolskog prvenstva novim dvama golovima Eibaru kojima je s 32 ukupno sam zasjeo na čelo. Portugalac je ostao na 30.

Barcelona je pobijedila na gostovanju kod Eibara 2-0 bez previše atrakcija, ali i muke. Messi je zabio prvi gol u 30. minuti iz penala nakon što je Borja Ekiza igrao rukom u svom šesnaestercu. Za razliku od utakmice protiv Raya, Argentinac je iz prve pogodio mrežu.

Drugi Leov gol stigao je nakon kornera koji je izveo hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić . Nečuvanog su Messija ostavili na visini bijele točke što on nije propustio i glavom je poslao loptu u drugi kut. Rakitića je trener Luis Enrique izvadio iz igre u 62. minuti. Barcelona se s utakmicom više odvojila na vrhu ljestvice s četiri boda ispred Reala koji ima utakmicu manje.

Atlético je subotnjom pobjedom Valencije pao na četvrto mjesto Primere, a treću poziciju nije uspio vratiti nakon gostovanja kod Espanyola. Završilo je 0-0 iako su "rojiblancosi" cijelo drugo poluvrijeme morali igrati s igračem manje zbog isključenja Mirande .

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić propustio je dvoboj u Barceloni zbog akumuliranih žutih kartona, a njegova zamjena Fernando Torres nije se proslavila u tandemu s Antoineom Griezmannom .

Idi na 24sata

Komentari 150

  • KIŠA_1 15.03.2015.

    Messi je jednostavno najbolji igrač današnjice, ma ko što mislio, govorio i pisao!

  • gavran83 15.03.2015.

    zelim messiu i dalje zdravu i uspjesnu karieru !, ALI ZASTO neigra sam ako je tako dobar?prestanite vise hebo vas on !

  • Lukamaks 15.03.2015.

    Messi>Penaldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare