To je to što me zanima!

Raketa: Čudno sam se osjećao. Navijat ću za Barcelonu i dalje

Zašto nisam slavio gol? Pa proveo sam tamo šest prekrasnih godina i mislim da poštovanje treba biti iznad svega. Ništa još nismo napravili, kaže Ivan Rakitić nakon gola bivšem klubu
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (32) pokazao je Ronaldu Koemanu kakvog je igrača izgubio. Ranjena Barcelona došla je na Sánchez Pizjuán, u polufinalu Kupa kralja, po porciju Seville koja je pobijedila 2-0 uoči uzvrata 3. ožujka na Camp Nouu.

Bivši hrvatski reprezentativac u 85. minuti pobjegao je zadnjoj liniji Katalonaca, sjurio se po lijevom krilu i zakucao "kroz uši" golmana Marc-Andréa Ter Stegena.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev oproštaj od Barcleone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rezultat je jako pozitivan, ali znamo da nismo ništa napravili. Presretni smo, borili smo se do kraja, ali znamo da nas u Barceloni čeka velika borba - rekao je Raketa nakon utakmice.

Ispunio je obećanje koje je dao uoči utakmice kako neće slaviti eventualni gol. Bio mu je to peti u 30. nastupu ove sezone.

- Osjećam veliku privrženost i poštovanje prema njima, proveo sam tamo šest prekrasnih godina i poštovanje je iznad svega. Jako sam sretan što sam zabio, ali to je i čudan trenutak, jedna stvar ne isključuje drugu - kaže Ivan i dodaje:

- Drugačije je kad imate 1-0 i 2-0. Ponosni smo na pobjedu i na način na koji smo došli do nje. Čeka nas komplicirana utakmica u Barceloni, moramo popraviti puno stvari i želimo proći u finale. Naše je raditi, poboljšati se i boriti.

U prvom poluvremenu Barcelonu je načeo francuski stoper Jules Koundé krasnim golom.

- Pa taj gol nije očekivao ni on! Prošao je jednog pa drugog igrača, to je njegova kvaliteta, puno ide prema naprijed i to je rijetkost kod stopera. Drago mi je zbog njega - nasmijao se Rakitić.

Nakon utakmice zadržao se u razgovoru s donedavnim suigračima.

- Puno sam godina proveo s njima, proživjeli smo puno toga zajedno i pitao sam ih kako su, kako su im obitelji, brinulo me to.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev gol od 4:17

Sevillu za vikend čeka druga od tri uzastopne domaće prvenstvene utakmice, protiv Huesce u prvenstvu, a onda i osmina finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Barcelona, s druge strane, dočekuje Alavés pa PSG u Europi.

- Prognoza? Uvijek bih igrao na Barcelonu. To je moj klub, nakon Seville, i navijat ću za njih - zaključio je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • GeneralPraljakUskoplje 11.02.2021.

    Trebo ga je zabiti i odmah dotrcati do komana 🤫🤫🤫

  • Superheroj s Podunavlja 11.02.2021.

    Tko je ovaj Švicarac? Što me briga za njega.

  • mesidesi 11.02.2021.

    suarez i rakitic doslovno hebu barcu hahahahaahahahhaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare