Obavijesti

Sport

Komentari 118

VIDEO Rakitić je bacio Barcu na koljena! Zabio joj je bombu pa gospodski nije htio slaviti gol

VIDEO Rakitić je bacio Barcu na koljena! Zabio joj je bombu pa gospodski nije htio slaviti gol
19

Barcelona nastavlja s lošim igrama u Sevilli, u polufinalu Kupa kralja. Stoper Koundé načeo je Katalonce u 25. minuti, a Ivan pet minuta prije kraja udvostručio za veliku prednost uoči uzvrata (2-0)

Desetkovana Barcelona u Sevilli, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja, nije mogla izvući više od poraza 2-0. Usprkos relativno raspoloženom Messiju, koji je imao nekoliko solidnih prilika, protiv silnih izostanaka nije se mogla suprostaviti andaluškom stroju.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev oproštaj od Barcelone

Pokretanje videa...

Rakitićev oproštaj od Barcelone 00:53

A zasjao je, dakako, i Hrvat Ivan Rakitić, koji je osjetio kako je to zabiti bivšem klubu. Igrala se 85. minuta kad su domaćini na praznom Sánchez Pizjuánu jurnuli u kontru, a bivši hrvatski reprezentativac vagao što će i - raspalio "kroz uši" Ter Stegena.

Održao je obećanje uoči utakmice i nije slavio gol. Tek je, dakako, poljubio prsten za svoju suprugu Raquel i kćeri Altheu i Adaru.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev gol od 4:17

Stoper Jules Koundé od 50 milijuna eura, koji je lakoćom zaustavljao Barcelonine napade, stigao je i zabiti u 25. minuti krasnim udarcem s desne strane iskosa u suprotni kut.

Sevilla čistu pobjedu i šestu utakmicu bez primljenog gola umnogome može zahvaliti golmanu Bonu koji se istaknuo dvama fantastičnim obranama Messijevih udaraca. Jednom iz igre, iz naleta, drugi put iz slobodnjaka. Bacao se Marokanac kao mačka i sačuvao mrežu netaknutom.

Copa del Rey - Semi Final First Leg - Sevilla v FC Barcelona Copa del Rey - Semi Final First Leg - Sevilla v FC Barcelona Copa del Rey - Semi Final First Leg - Sevilla v FC Barcelona
Kako Messi troši silne milijune?
Kako Messi troši silne milijune?

Domaćini su u ovom derbiju bili bez Lucasa Ocamposa i Óscara Rodrígueza, a gosti bez čak osmorice važnih igrača: Desta, Pjanića, Brathwaitea, Arauja, Piquea, Sergija Roberta, Ansu Fatija i Philippea Coutinha.

Uzvrat na Camp Nouu bit će 3. ožujka, a u drugom polufinalu u četvrtak se sastaju Athletic Bilbao i Levante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kup kralja, polufinale, 1. utakmica 21.00 , Sevilla, Sánchez Pizjuán
Sevilla
Koundé 25', Rakitić 85'
2 : 0
Barcelona
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice! Sevilla je pobijedila blijedu Barcelonu 2-0 golovima Koundéa i Rakitića i tako napravila veliku prednost uoči uzvrata 3. ožujka na Camp Nouu. Barcelona je prekinula niz od šest pobjeda, a Sevilla nastavila sjajan niz od šest utakmica bez primljenog gola.

90+2'

Umalo i treći gol u mreži Barcelone! Luuk De Jong je bio nesebičan pa nije pucao iz obećavajuće situacije nego išao dodati Rekiku koji puca visoko preko gola.

90+1'

Messi ima slobodnjak na 20 metara, bit će vatreno za gol Seville. Strašan udarac, ali Bono to brani! Briljantna reakcija domaćeg golmana, bacio se kao mačka i refleksno izvadio loptu iz donjeg desnog kuta! Bravo, Bono!

85'

GOOOOOL! Ivan Rakitiiiiiiić! Stavlja točku na "i" bombom iz kontre protiv bivšeg kluba! Sjajan gol Ivana koji nije slavio gol, kako je i obećao uoči utakmice. Probušio je Ter Stegena za velikih 2-0 Seville!

80'

Koeman ne uvodi nikoga, teško da može i koga s obzirom na silne ozljede, ali zato Lopetegui ubacuje svježa lica. Nemanja Gudelj umjesto Jordána.

Komentari 118