To je to što me zanima!

Raketa i društvo upali Getafeu na "presicu" pa se ispričavali

Nekoliko ogometaša Barcelona prerušilo se za Noć vještica i nakon pobjede protiv Getafea upalo je na konferenciju za novinare. Mislili su da će tamo biti njihov trener
Vidi originalni članak

Barcelona je pobjedom u Madridu protiv Getafea ostala na vrhu zajedno s Realom. Nakon utakmice nekolicina igrača Barcelone prerušila se za Noć vještica t e upala na "presicu". Mislili su da će tamo pronaći Luisa Enriquea, ali pred mikrofonom je sjedio vidno iznenađeni i pomalo zbunjeni napadač Getafea Victor Rodriguez.

- Uh, to su domaći. Pogrešna "presica" - viknuo je prerušeni Gerard Pique i odveo veselu družinu prema parkiralištu. Među njima bio je i naš Ivan Rakitić.

Show se nastavio vani. Visoka ograda našla se ispred prerušenih igrača Barcelone, a Pique je krenuo prvi preko nje. No spriječili su ga zaštitari s druge strane ograde. Otvorili su mu vrata kad im se predstavio. Tad su i navijači u blizini shvatili da se radi o igračima Barce pa su htjeli autogram i fotografiju.

No Rodriguezu kojem su upali na "presicu" nije bilo svejedno. Čovjek je izgubio 2-0 i nije mu bilo do šale. Zanimljivo, Rodriguez je prošao omladinsku školu u Barceloni. Katalonski kub je odmah drugi dan poslao priopćenje u formi isprike igrača.

"Nismo htjeli uvrijediti članove Getafea.. Naš upad na "presicu" je bio nenamjerni incident. Ispričavamo se Victoru Rodriguezu koji je bio na konferenciji za novinare. Poštujemo ga i ni na koji način ga nismo namjeravali ismijati", objavio je klub.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 03.11.2015.

    događa se

  • bbb k l c 03.11.2015.

    zasto rakitic nije nosio masku??

  • torcidaaa 03.11.2015.

    budale.. totalno nepotrebno i neprofesionalno! da ne spominjem u kakvom su stanju svlacionicu ostavili. za svaku osudu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare