To je to što me zanima!

Raketa: Igrat ćemo za Messija, želimo dobiti Bayer za njega...

Naravno da će izostanak najboljeg igrača svijeta utjecati na nas, ali to je i dodatna motivacija. Borit ćemo se i želimo pobijediti za njega, rekao je Rakitić uoči Bayera
Vidi originalni članak

Barcelona dočekuje Bayer Leverkusen u utorak u 20,45 sati. Katalonci su u prvoj utakmici Lige prvaka remizirali kod Rome, dok je Bayer dobio BATE. Ivan Rakitić tri i pol godine igrao je za Schalke pa dobro poznaje "apotekare".

- Znam iz prve ruke o kakvoj se momčadi radi. Jako ih dobro poznajem, tamo igraju neki od mojih bivših suigrača. Radi se o dobroj momčadi, taktički odlično posloženoj. Moramo biti oprezni. Nadam se da smo naučili lekciju nakon Celte - rekao je Raketa.

Barcelona će biti bez Lionela Messija koji se ozlijedio na utakmici protiv Las Palmasa. Argentinca neće biti dva mjeseca, a trebao bi se vratiti na El Clasico.

- Želimo pobijediti za Messija. Borit ćemo se i za njega. Naravno da će izostanak najboljeg igrača svijeta utjecati na nas, ali to je i dodatna motivacija. Leo neće biti s nama i to mijenja na stvari. Ali ne utječe na naše samopouzdanje - dodao je Ivan.

Katalonci su u zadnjih 9 utakmica zabili 13 golova. Za momčad u kojoj igraju Messi, Suarez, Neymar i Iniesta - premalo.

- Najbitnije je da nastavimo pobjeđivati, golovi će već doći - dodao je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • El Tractor 28.09.2015.

    Rakitiću izađi iz š....

  • Goran Karsaj 28.09.2015.

    Kako mi se gadi ovaj rakitic toliko ljubi ovoga messia i kune se u mamu katu i tatu luku da ce ostavit srce za lionela a za hrvatsku igra ko zadnji sljam stid ga moze biti toliku lovu primas u klubu igraj sa srcem za svoju zemlju a manje d*kaj na messia !!!

  • Venucci 28.09.2015.

    manje virit messiju iz riti a vise igrati za kockasti dres.

Komentiraj...
Vidi sve komentare