To je to što me zanima!

Raketa izabrao pet najboljih Barcinih legendi: Tu je i Žuti

Igrači, uobičajeno, nabroje četiri igrača koja su prije igrala i spomenu Lea Messija premda je još uvijek aktivan igrač. Ivan Rakitić nije jedan od njih. On je odabrao četiri Barcine legende i - Roberta Prosinečkog
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić uživa status zvijezde u jednom od najboljih i najpopularnijih svjetskih klubova Barceloni. Hrvatski reprezentativac ne prestaje oduševljavati i pokazivati zašto Luis Enrique nije pogriješio kada ga je doveo iz Seville nakon što je osvojio Europsku ligu i bio nominiran za veznjaka godine, ali izgubio utrku s Andresom Iniestom.

Iako su ga povezivali s brojnim klubovima, ponajviše s Bayernom, čini se kako hrvatski veznjak ne ide nikuda. Spreman je ući u legendu kluba, kao prvi Hrvat koji je ostavio dublji trag na Camp Nou.

A da je jedini - nije. Svojedobno je za Barcelonu igrao Goran Vučević, ali i veliki Robert Prosinečki. Raketa ga je uvrstio u svojih top pet legendi.

- Tteško je odabrati neke igrače. Ali za mene je jako bitan - Robert Prosinečki. On je za mene zaista, zaista poseban igrač - rekao je Raketa.

Uz Prosinečkog je još odabrao Romaria, Cruyffa, Ronalda i Koemana.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • OrcaPerestrojka 22.06.2017.

    Prosinečki je legenda Zvezde, Barcelone nije sigurno !

  • obama terorist 22.06.2017.

    Nema NAJVECEG u povjesti BARCE RONALDINHA!!! A izostavio Xavia vidis da nema dva grama u glavi jer da ima nebi si smio dozvolit da bira 5 najboljih jer barca nije cibalija pa da se moze izabrat!!

  • mestar 22.06.2017.

    Izgleda ovaj nije ni gleda Barcelonu, zato i igra kako igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare