To je to što me zanima!

Skuplja ih kao sličice: Raketi je ovo deseti trofej s Barcelonom

Ivan Rakitić je u četiri godine s Barcelonom osvojio četiri Kupa kralja, dva prvenstva, Ligu prvaka, španjolski Superkup, europski Superkup i naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu. Uskoro stiže i 11. trofej
Vidi originalni članak

Uzeo je 10., a uskoro će i 11. trofej s Barcelonom. Katalonci su u finalu Kupa kralja u Madridu pobijedili Sevillu 5-0. Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta. Iako je prije desetak dana operirao slomljeni prst, iako su šavovi i dalje tu, Ivan je zaigrao i bio je dobar, jako dobar.

NOGOMETNA PERFEKCIJA Barcelona 'petardom' rasturila Sevillu za četvrti kup zaredom

U Barcelonu je došao u ljeto 2014. godine i s katalonskim divom je osvojio sve što se može osvojiti. Ovo mu je ukupno bio četvrti Kup kralja, još nije izgubio utakmicu u tom natjecanju u dresu Barcelone. Četiri sezone, četiri Kupa kralja. S Raketinim dolaskom počela je Barcina dominacija u ovom natjecanju.

Osvojio je Raketa i dva naslova prvaka, uskoro stiže i treći. Ligu prvaka 2015. godine kad je u Berlinu zabio prvi gol u pobjedi nad Juventusom 3-1, europski i španjolski Superkup i naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu.

NIJE SE MOGAO SUZDRŽATI Suze su rekle sve: Don Andres trofejima se oprašta od Barce...

Postao je Ivan pravi kolekcionar trofeja u Barceloni. Žele ga dovesti Manchester United, Manchester City i Bayern, ali teško da će Barcelona pustiti Raketu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Boki8 23.04.2018.

    Cestitke Barci i Cestitke Ivanu najboljem hrvatskom nogometasu.

  • citalacvjerni 22.04.2018.

    Visca el Barca

  • Veki-Zagreb 22.04.2018.

    Raketa gade jedan kuruzni, zivis kao kralj!! Uzivaj i neka te sto godina. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare