To je to što me zanima!

Raketa odgodio 'dan D' u Barçi: E, sad će mu morati dati priliku

Ivanu Rakitiću ne ide se nikamo iz Barcelone, barem ne do isteka ugovora iduće ljeto, dok bi ga u klubu prodali i tako nešto zaradili. Sastanak će pričekati završetak Lige prvaka
Vidi originalni članak

Ide, ne ide, ide, ne ide... Takve su informacije proteklih mjeseci stizale iz Barcelone oko Ivana Rakitića (32). Odmorio se Hrvat u Lloret de Maru proteklih dana i uhvatio malo sunca i odmora prije završnice Lige prvaka, a što će biti nakon toga - nitko ne zna.

Nije tajna da u klubu nisu previše zainteresirani oko njegova odlaska. Da je htio, Raketa je mogao otići još prošle zime, ali odlučio se izboriti za mjesto u momčadi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitić na krstarenju s obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Je li uspio? Pod vodstvom Ernesta Valverdea (56) igrao je svega 810 minuta ove sezona, a od njegove smjene i dolaska Quiquea Setiéna (61) sredinom siječnja ipak nešto više, 1157.

Iako je bilo govora da će s klubom razgovarati o svom statusu nakon završetka prvenstvene sezone, na Camp Nouu ne žele uzburkavati još duhova poslije izgubljene titule i uoči borbe za europski trofej. Pa će odluku o budućnosti hrvatskog veznjaka prolongirati do završetka Lige prvaka, piše Mundo Deportivo.

Podsjetimo, Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala još prije izbijanja pandemije 25. veljače remizirala s Napolijem 1-1. Uzvrat je 8. kolovoza na Camp Nouu, a eventualno četvrtfinale protiv Bayerna, koji prethodno treba potvrditi 3-0 protiv Chelseaja kod kuće, 14. kolovoza.

DOK JE JOŠ U MILANU Lady Lautaro testirala cenzuru Instagrama: Uživanje s terase

Barcelona vjeruje kako godinu dana prije isteka Rakitićeva ugovora može prodati jednoga od najstandardnijih igrača proteklih godina za desetak milijuna eura. Prijelazni rok traje od 4. kolovoza do 5. listopada.

Rakitić ne odstupa od svog plana ni milimetra i želi dočekati kraj ugovora i slobodne papire kako bi se mogao vratiti u Sevillu, tvrdi novinar Munda koji dodaje kako Rakitić zna da ne postoji druga opcija kako bi otišao u Sevillu. A i dobio bi nešto manju plaću.

- Hoće li Ivan otići na ljeto? To bi bio nemoguć scenarij - rekao je prije nekoliko tjedana Rakitićev menadžer Arturo Canales.

Dakle, samo bi neka neočekivana ponuda mogla odvući Ivana iz Katalonije nakon šest godina, a dotad je fokusiran na Napoli i ostatak Lige prvaka. Gdje bi trebao dobiti važnu ulogu s obzirom na suspenzije Sergija Busquetsa i Artura Vidala.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NIKE 28.07.2020.

    Igrač koji nema kičmu, ponavljam se, mogao je lani put Juventusa ili PSG-a, ubrati nacionalan trofej i bolju plaću, ali eto njemu je do kluba koji ga ne želi.

  • lopovi od 1902 28.07.2020.

    Ne prodaja rakitica psg nakon sp je najlosiji deal barcelone u zadnjih 20god losiji i od ovog spasavanja proracuna "prodajom" arthura...

  • domagoj4 28.07.2020.

    neki clanak prije pise kak je rakitic s familijom ostao na odmoru u spanjolskoj a sad tu pise da je bio na šolti.. daj se dogovorite tam u uredu kaj pisete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare