To je to što me zanima!

Raketa odigrao 300. utakmicu za Barcelonu, Messi briljirao

Leo Messi bio je nevjerojatan, Mallorca je s lakoćom razbijena, a ovaj dan bi mogao pamtiti i Ivan Rakitić, kojemu je 300. nastup, iako je igrao samo poluvrijeme, bio jako dobar
Vidi originalni članak

U 28. kolu španjolske Primere Barcelona je u gostima razbila Mallorcu 3-0.

Katalonci su poveli već u drugoj minuti golom Artura Vidala, a malo više od pola sata kasnije, u 37. minuti, na 2-0 je povisio Braithwaite.

Dobro su igrali Barcelonini igrači, puno držali loptu u nogama iako su na momente prepuštali previše udaraca Mallorci, a u drugom dijelu samo se nastavilo po starom receptu.

U 46. minuti u igru ulazi i Ivan Rakitić kojemu je ovo bio 300. nastup za katalonski klub, a u 79. minuti Leo Messi nakon gola Braithwaitea sada asistira i Jordiju Albi za 3-0.

U završnici na konačnih 4-0 povisuje fantastični Messi koji je gotovo bez greške odigrao ovaj susret.

Raketa je svoj dio utakmice odigrao i više nego solidno i bio među boljim pojedincima na terenu. Barcelona sad s utakmicom više ima pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Realom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 14.06.2020.

    Publika neumorna svih 98 minuta! Svaka čast. Messi Dios po običaju. Kolika neznalica moraš biti da Kikicu stavljaš njemu uz bok???????????

  • banalni kanjon 14.06.2020.

    Priču o tome gdje je tko danas u vrhunskom nogometu kada su u pitanju Mesi i Ronaldo i koji je bolji,provociraju još samo Gajnaldovi fanovi.Tu je ama baš sve jasno.Kao što je i već sad jasno gdje ide zlatna boća krajem godine.Deja vu.

  • fantom na bickilu 14.06.2020.

    Ajmo Barca naprijed,nastavite dominaciju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare