To je to što me zanima!

Raketa: Poštujem Nijemce, ali mi nećemo tako brzo van kuće

Što se tiče Eura, ja mislim da je odgoda sasvim razumljiva. Što će biti dogodine, to je još sve daleko. Svi želimo što jaču i bolju Hrvatsku, a dotad ima još jako puno vremena, kaže Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić nalazi se u Barceloni gdje stoji u karanteni zbog pandemije korona virusa. Kao i svi ostali, svoje vrijeme provodi kod kuće, otkrio je za RTL:

- Doma sam uz obitelj, srećom imamo i vrt pa se možemo igrati. Lakše nam je jer je lijepo vrijeme.

Iako su se neki njemački klubovi vratili treniranju na stadionu, a to je htio napraviti i španjolski Real Sociedad, Barcelona to nije ni pokušala, a Raketa ne misli da će do toga u Španjolskoj doći tako skoro:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Treniram što više mogu da budem spreman jer ne znam kad ćemo se vratiti. Poštujem odluku Bayerna i ostalih koji su se vratili ako to situacija dopušta, kod nas još nije puno bolje kao kod njih, mislim da ćemo još neko vrjieme biti zatvoreni doma, ali je sve to za dobrobit svih nas.

Dotakao se i Europskog prvenstva koje se trebalo igrati u lipnju, no odgođeno je za 2021. godinu:

- Što se tiče Eura, ja mislim da je odgoda sasvim razumljiva. Moramo odigrati taj Euro za publiku i navijače, za sve ljude koji su i van stadiona. Što će biti dogodine, to je još sve daleko. Svi želimo što jaču i bolju Hrvatsku, a dotad ima još jako puno vremena - zaključio je Raketa.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ledooo 13.04.2020.

    Aj ti više u mirovinu, stvarno ideš na jetra svima

  • DeGogi 12.04.2020.

    Ženska mu je isto Raketa

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.04.2020.

    Baš se tebe pita kad ćeš iz kuće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare