To je to što me zanima!

Raketa quaterbacku Cowboysa: Stari, nadam se da si uživao

Dak Prescott, jedan od najtalentiranijih 'quaterbockova' NFL lige, upoznao se s Ivanom Rakitićem te su zamijenili dresove. S njima je bio i Joe Looney, 'offensive lineman' najskuplje momčadi svijeta
Vidi originalni članak

Već drugu godinu zaredom, prema istraživanju američkog časopisa Forbes, Dallas Cowboysi najbogatiji su sportski klub na svijetu. Vrijednost NFL kluba procijenjena je na 4,8 milijarde dolara ili čak 14 posto više no lani.

Usporedbe radi, Barca je četvrta s 3.64 milijarde. Ivan Rakitić veliki je ljubitelj NFL-a, kao što je Dak Prescott ljubitelj nogometa. Susret u Dallasu, na stadionu Cowboysa, bila je idealna prilika da se njih dvoje upoznaju...

- Dečki, čast mi je da sam vas upoznao, nadam se da ste uživali u utakmici - rekao je Ivan Rakitić, a prenosi Facebook stranica NFL Hrvatska, koja na dnevnoj bazi vrlo ažurno prenosi vijesti i zanimljivosti iz američkog nogometa.

- Kako ne bismo uživali, navijali smo za vas - rekao je Prescott, čestitajući Raketi na pobjedi. I golu.

Inače, nije strast prema sportovima jedina zajednička poveznica Rakitića i Prescotta. Naime, Dak u Cowboysima nosi broj 4, isti kao Ivan Rakitić u Barceloni...

Za tu priliku Prescott mu je darovao svoju četvorku, no Raketa mu je dao 'sedmicu', broj koji nosi u reprezentaciji. 

Dak Prescott je 2016. godine imao 176 točnih dodavanja bez presječene lopte što je rekord NFL lige, a prije njega držao ga je legendarni Tom Brady sa 162 dodavanja iz 2000. godine. A upravo je i Raketa prošle godine bio jedan od najboljih dodavača Europe s 2527 dodavanja.

Turneju u SAD-u Raketa je tako, između ostalog, iskoristio i za druženje s najvećim sportskim legendama. Uoči utakmice protiv Meksika, razmijenio je dresove s Dirkom Nowitzkim, još jednim legendarnim stanovnikom Dallasa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cimerrr 28.03.2018.

    Raketa je uz Mesija najbolji igrač Barce ove sezone,isto ono što je Modrić do Ronalda u Realu. Jučer je fantastično odigrao,sve iz prve i točno,uz to je uzeo i brdo lopti,pa na kraju i zabio penal.. Nikad nismo imali takve dvije super zvijezde u isto vrijeme. Nek nam prorade malo i napadači i možemo daleko,daleko na ovom SPu.

  • LjutaGlava 28.03.2018.

    Po čemu su obojica legende?

  • tuna111 28.03.2018.

    Koji stadion imaju u pm. Oni televizori na mjestu semafora, crpi struju kao kucanstvo u dvije godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare