To je to što me zanima!

Raketa za potvrdu finala Kupa kralja! Coutinho zabio prvi gol

Barcelona je na vrućem terenu Mestalle slavila 2-0 u uzvratu polufinala Kupa kralja protiv Valencije i tako zakazala meč protiv Seville 21. travnja u Madridu. Rakitić je nastavio s golovima u 2018.
Vidi originalni članak

Peti put zaredom Barcelona je izborila finale Kupa kralja nakon što je i u uzvratnom dvoboju polufinala pobijedila Valenciju na Mestalli 2-0 (ukupno 3-0) golovima Ivana Rakitića i Philippea Coutinha.

Rodrigo je u ranoj fazi utakmice propustio anulirati zaostatak Valencije pogodivši prečku nakon ubačaja Gaye. Barcelona je dobro stajala na terenu i čekala pravu priliku, a ona se ukazala u drugom poluvremenu.

Samo tri minute nakon što je ušao u igru na poluvremenu, Brazilac Philippe Coutinho zabio je prvijenac za katalonski klub, uklizavši na loptu na drugoj stativi nakon ubačaja s lijeve strane.

Asistent za Coutinhov prvijenac bio je Luis Suárez, čovjek koji je napravio istu stvar za Brazilca dok je ovaj prvi put zabio gol za - Liverpool.

Golman "blaugrane" Jasper Cillessen spriječio je bilo kakvu neizvjesnost oko prolaska u finale fantastičnom obranom udarca Gaye u 74. minuti, nekoliko minuta nakon što je Ivan Rakitić pokraj gola poslao jednu loptu iz vrlo dobre situacije.

A onda je Raketa ipak naplatio taj promašaj postavivši konačnih 2-0 u 82. minuti na drugu asistenciju Suáreza. Treći je to gol hrvatskog reprezentativca od početka godine, u manje od mjesec dana, nakon što se u strijelce upisivao protiv Celte i Betisa.

Barcelona će u finalu 21. travnja na novom stadionu Atlética Wanda Metropolitano za trofej pobjednika Kupa kralja igrati protiv Seville, koja je izbacila Leganés s ukupnih 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • sena2 09.02.2018.

    Htio bih pohvaliti redakciju na iscrpljujucim i detaljnim izvjestajima sa kako prvenstvenih tako i klupskih utakmica Barcelone!Stvarno vam niti jedan detaljcic ne moze promaknuti,najbolji ste!Hvala vam na ogromnom zalaganju jer bez vasih vijesti ne bismo prezivjeli!Bravo i samo tako nastavite!

  • bulence 09.02.2018.

    Raketa i ove godine pokazuje da je pravi igrac za veliku Barçu!! Uostalom, da nije tako nebi ni igro.. barca da zeli, moze dovesti lagano neku zamjenu za njega ali jednostavno im nije potrebna! Hejteri na aparatima!!!

  • no sleep 09.02.2018.

    ajd naučio je nešto i od modrića i kovačića

Komentiraj...
Vidi sve komentare