To je to što me zanima!

Raketi vrijednost pala za 40 milijuna €, završio u 'flop' 11

U godini na izmaku rezimiraju se najbolji i najbolje, ali i najgori i najgore. Tako je sastavljena, umjesto top momčadi, flop momčad najuglednijih nogometnih liga, a u njoj se našao i naš Raketa...
Vidi originalni članak

Ugledna stranica Transfermarkt koja procjenjuje vrijednosti igrača, sastavila je momčad s imenima koja bi mnogi željeli imati u među svojih prvih 11. Courtois, Florenzi, Otamendi, Umtiti, Marcelo, Busquets, Rakitić, Bale, Coutinho, Asensio i Griezmann u jednoj momčadi zvuči kao vojska koja će se boriti za titulu prvaka svake lige u kojoj zaigra. 

OPET SE VOLE Nova ljubav Barce i Rakitića: Alena odlazi, Ivanu nova šansa

Ipak, ovo je prema spomenutoj stranici, 11 igrača najuglednijih liga kojima je u godini na izmaku pala vrijednost, što zbog pada forme, pogoršanja statusa u klubu ili neigranja. Nažalost, zbog epizode s Barcom, među njima se našao i naš Ivan Rakitić.

Da, nije ovo bila Ivanova najbolja sezona, ali pad od čak 40 milijuna eura!? Auč! Srećom, situacija u Barci se za Ivana popravila pa bi mu i vrijednost mogla postati veća. Za sada je ona pala sa  65 na 25 milijuna eura.

RAKETA OTKRIO Rakitić: Euro bi mogao biti moj oproštaj od hrvatskog dresa

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 31.12.2019.

    A baš mi žao našeg Rakete,meni je vrijednost stabilna cca 5300kn mjesečno i kaj me briga

  • biberrr 31.12.2019.

    Cijena pada i zbog godina.

  • crowal 31.12.2019.

    Flop ekipa uopće nije loša po imenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare