To je to što me zanima!

Rakitić dobio trećeg trenera ove sezone: Evo tko će voditi Sevillu

Jose Luis Mendilibar, koji će na klupi Seville zamijeniti Jorgea Sampaolija, trebao bi potpisati ugovor do kraja sezone. U karijeri je kao trener vodio Eibar, Athletic Bilbao, Valladolid, Osasunu, Levante i Alavés
Vidi originalni članak

Jose Luis Mendilibar je novi trener Seville, u kojoj igra hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, piše u ponedjeljak španjolska "Marca".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov zadatak je maknuti klub s dna ljestvice španjolske LaLige te pokušati što bolje pripremiti momčad za četvrtfinalne okršaje Europske lige s Manchester Unitedom.

Prema pisanju "Marce" Jose Luis Mendilibar, koji će na klupi Seville zamijeniti Jorgea Sampaolija, trebao bi potpisati ugovor do kraja sezone. U karijeri je kao trener vodio između ostalih Eibar, Athletic Bilbao, Valladolid, Osasunu, Levante i Alavés.

Sevilla će ponovno smijeniti trenera nakon samo pet mjeseci, a čini se da je poraz od Getafea u 26. kolu La Lige presudio Sampaoliju koji je naslijedio Lopeteguija.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine, samo pola sata nakon što je momčad Seville izgubila 1-4 na svom terenu od Borussije Dortmund u 3. kolu Lige prvaka, iz andaluzijskog kluba su priopćili da su prekinuli suradnju s trenerom Julenom Lopeteguijem koji je vodio prvu momčad od srpnja 2019.

Sevilla, kojoj je Mendilibar treći trener ove sezone, trenutačno je na 14. mjestu na ljestvici sa dva boda više od predzadnje Almerije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RoyBean 21.03.2023.

    Taj Jorge Sampaoli je nogometni šarlatan. Dugo su čekali sa smjenom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare