To je to što me zanima!

Rakitić: I da me "ubijaju" leđa, za Lea bih trčao 10 kilometara

Barcelona je najveći svjetski klub. Nema većeg. Stalno me prijatelji pitaju kako je to igrati za Barcu. Ja im jednostavno to ne mogu opisati, rekao je naš Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić već u prvoj sezoni u Barceloni osvojio je sve. Nakon Europske lige lani, sad ima i Ligu prvaka, odmah se uklopio u Enriqueov sustav, a izabran je i u najbolju momčad Lige prvaka.

- Barcelona je najveći svjetski klub. Nema većeg. Stalno me prijatelji pitaju kako je to igrati za Barcu. Ja im jednostavno to ne mogu opisati - rekao je Raketa za Onda Cero. 

Ivan je zabio Juventusu u 4. minuti i bit će upisan u povijest Barcelone kao igrač koji je zabio najbrži gol u europskim finalima. Nitko u dresu Barce nije zabio brže od njega. 

Veliki Xavi u Berlinu se od Barcelone oprostio s europskim naslovom. Isto se mislilo i za Danija Alvesa, ali on je nedavno produljio ugovor, kao i trener Luis Enrique, za kojeg Raketa ima samo riječi hvale.

- Nije lako biti trener ovakvoj momčadi, a Enrique radi sjajne stvari zajedno sa svojim stožerom - rekao je Ivan i dodao:

- Ponosan sam što sam dijelio svlačionicu s Xavijem. Naučio sam puno od njega na terenu i izvan njega - rekao je Rakitić i osvrnuo se na Lea Messija.

- Takvog igrača više nikad nećemo vidjeti. Da me bole leđa i moram otrčati još 10 kilometara, napravit ću to za Messija. Bez pogovora - dodaje naš veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • HERCULES_2 10.06.2015.

    Najveći klub ikad,takva dominacija se ne vida...Zahvaljujući dobroj upravi i predobrim igračima...

  • marban 10.06.2015.

    g, Rakitiću izvrstan ste igrač ali dobro bi bilo da prestanete pretjerivati i pričati gluposti

  • sumarinac 10.06.2015.

    jhahaha a da ti se tek nastavi??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare