To je to što me zanima!

Rakitić izveo Raquel u Messijev cirkus, zasjenila je i Antonellu

U Barceloni je održana premijera showa Cirque de Soleila posvećena životu Lionela Messija, a predstavu su gledali i Ivan i Raquel Rakitić koja se družila s Messijevom i Suarezovom ženom
Vidi originalni članak

Zvijezde Barcelone u četvrtak su nogometni travnjak zamijenile crveni tepihom, a povod je bio - Leo Messi.

U Barceloni je održana premijera showa Cirque de Soleila posvećena životu argentinskog nogometnog čarobnjaka, a predstavu su gledali i Ivan i Raquel Rakitić.

Glavna zvijezda večeri je bio Messi s kojim je u pratnji stigla i Antonella Roccuzzo, a svog su suigrača podržali i Luis Suarez i njegova supruga Sofia Balbi, Coutinho, Umtiti, Gerrard Pique te novo pojačanje Barce Kevin Prince Boateng.

Predstava je nazvana Messi10, a kroz nastupe kanadskih zabavljača predstavlja priču nevjerojatno ambicioznog mladića koji preskače sve prepreke koje mu stoje na putu da postane najbolja 'desetka' svijeta. Može se pogledati do 10. studenog, a izvest će se pred publikom 32 puta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Messi bio zvijezda na pozornici, u publici je pozornost ukrao Gerrard Pique koji se pojavio u šarenim hlačama u havajskom stilom. Bilo je to dovoljno Boatengu koji je prije samo deset dana stigao u klub da se naruga jednom od kapetana momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • undethaker 01.02.2019.

    Je l Raquel posluzivala?

  • profi19 01.02.2019.

    Ovaj Pique misli konkurirati Hajrovicu. Al samo je jedan modni macak!

  • 01.02.2019.

    sve izgledaju ali potpuno isto, dodaj još tu onu od jedvaja, kovačića i slične i opet nećeš razlikvoati jednu od druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare