To je to što me zanima!

Rakitić je poput Seedorfa, ključan je za svoj Schalke

Rakitić će igrati između protivničkih obrambenih i veznih linija, bit će nešto poput Seedorfa, piše u najavi bundesligaške sezone Ivanovog Schalkea
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić je čovjek o kojem će ovisiti napadačke akcije Schalkea ove godine. Raketa će dirigirati svim napadačkim akcijama u momčadi Felixa Magatha. Njegove asistencije bit će ključne u jurišanju na vrh Bundeslige, piše u opširnoj analizi navijača i stručnjaka nove sezone Bundeslige. U najavi očekivanja u momčadi Schalke kao prve dvije zvijezde predstavljeni su naš Rakitić i mladi golman Manuel Neuer.
- Rakitić će djelovati između protivničkih obrambenih i veznih linija, bit će nešto poput Seedorfa u najboljim danima - piše.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • difota 27.07.2010.

    joooj dok on i mile kitic skupa ispijaju kavice od takvog igraca nema nista. sicam se jednog marka babica bio najbolji najaci... di nesta? sigurno tuce turneje sa sekom aleksic i drustvom... nema borilackog duha u rakiticu, lako je protiv amatera igrat a vidit cemo kad zapocme liga prvaka, trazit ce magat pojacenje... rakiticu je bolje da jos malo uvizba harmoniku cuo sam da i njegov prijasnji klubski kolega kristajic, a i jako dobar prijatelj bavi se harmonikom.. takv srbin nam igra za reprezentaciju, sramota!!

  • lautas 27.07.2010.

    e moj magath, sad si tek skontao da je rakitić igračina a tamo je grijao klupu skoro cijelu sezonu

  • pero 4000 27.07.2010.

    ma kakav rakitić???samo je jedan clarence seedorf-čovik je 5 puta osvojio ligu prvaka,a vi uspoređujete rakitića i njega!je vi novinari možete gluposti valjat pa to nije istina.rakitić nije dostojan vezat mu kopačke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare