To je to što me zanima!

Rakitiću ugovor na rođendan: Ostaje u Barceloni do 2021.

Njegov prijašnji ugovor trajao je do 2019., a cijela 'trakavica' oko produženja trajala je posljednjih mjeseci konstantno. Ipak, 'happy end' je na pomolu, Ivan sutra potpisuje do 2021. uz vrtoglavu odštetnu klauzulu
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić produžio je ugovor s Barcelonom do 2021., stoji na službenoj stranici kluba. Njegov prijašnji ugovor trajao je do 2019., a cijela 'trakavica' oko produženja trajala je posljednjih mjeseci konstantno. Ipak, potpisat će novi ugovor sutra, točno na svoj 29. rođendan!

Zbog toga ga je trener Luis Enrique znao ostaviti na klupi, bilo je tu i lošije forme, pa je Raketa bio u teškoj situaciji.

Ipak, u posljednje vrijeme se stabilizirao te zabio i dva gola u dvije prvenstvene utakmice protiv Gijóna i Celte, a vrhunac sjajnog raspoloženja dogodio se jučer na Nou Campu gdje je Barca demolirala francuski PSG 6-1 te tako nadoknadila 0-4 iz prve utakmice na Parku prinčeva odigrane za Valentinovo.

Njegova odštetna klauzula bit će vrtoglavih 125 milijuna eura, a ugovor će se potpisati u petak.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mesuney 09.03.2017.

    sta bi bila bombasticna klauzula, to je normalna klauzula, to ne znaci da neki klub mora toliko platiti moze i manje ako barca pristane, ali ako zele samo sa rakiticem pregovarati onda moraju toliko

  • kamenjar 09.03.2017.

    Pa vrijedi vise od svih igraca srbije i od ovih četníka koji ga mrze zajedno !!!!

  • nestimene 09.03.2017.

    Ova pobjeda mu je došla doslovno "ko budali šamar" . Siroćek

Komentiraj...
Vidi sve komentare