To je to što me zanima!

Rakitić je u najboljih 11 Seville u povijesti, Davor Šuker izvisio

Davor Šuker nije upao među najboljih 11 u izboru čitatelja Marce, no tu su uz Ivana Rakitića, Diego Maradona, Dani Alves, Reyes, Navas, Kanoute, Luis Fabiano...
Vidi originalni članak

Čitatelji Marce posljednjih su dana birali najbolju momčad Seville u povijesti kluba. Njih nešto više od devet tisuća svoje su glasove davali igračima koji su kroz povijest pronosili slavno ime njihova kluba u Španjolskoj i Europi.

A među najboljih 11 našlo se i ime sjajnog hrvatskog veznjaka i bivšeg kapetana Seville Ivana Rakitića.

'Četiri godine u Sevilli bile su više no dovoljne da Ivan Rakitić dopre do srca navijača', piše Marca u čijoj je anketi sudjelovalo 9063 čitatelja.

Raketa je u izboru veznjaka zauzeo drugo mjesto sa 17,03 posto glasova. Ispred njega je samo Jesus Navas s 20,72 posto glasova. Iza Ivana ostali su igrači poput Reyesa (15,13%) te Diega Maradone koji je u Sevilli proveo samo jednu sezonu, a u anketi je dobio 12,19 posto glasova.

U izboru se našao i Davor Šuker, no on nije upao u postavu koju je Marca složila u sustavu 4-4-2. Sadašnji predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza treći je u izboru napadača sa 17,45 posto glasova. Ispred njega su uvjerljivi Kanoute (41,87) te Luis Fabiano (23,29).

Sastav i bez Brenda izgleda moćno s Dani Alvesom, Maradonom, Rakitićem...

Najbolja momčad Seville u povijesti: Palop - Dani Alves, Javi Navarro, Pablo Alfaro, Manolo Jimenez - Rakitić, Navas, Reyes, Maradona - Luis Fabiano, Kanoute

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jole50 09.12.2017.

    Kanoute i Fabiano, kakav je to tandem bio...

  • PredragKišurek 08.12.2017.

    Šuker izvisio pa normalno tamo nema maminja da tera i skuplja ljude da glasaju za njega.

  • ćeprolje 08.12.2017.

    I Kitiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare