To je to što me zanima!

Rakitić: Kluge i Raul zaslužni su za gol, savršeno su odigrali

Ivan Rakitić prema svemu sudeći igra svoje posljednje minute u momčadi Schalkea, a u utakmici četvrtfinala kupa hrvatski nogometni reprezentativac je zabio gol
Vidi originalni članak

"Svojim je golom za 2-2 Ivan Rakitić vratio Schalke u utakmicu četvrtfinala DFB-Pokala i otvorio put prema kasnijoj pobjedi", piše na službenim internetskim stranicama nogometnog kluba iz Gelsenkirchena.

Schalke je u utorak slavio 3-2 pobjedu izborenu u produžetku protiv Nürnberga kojom se plasirao u polufinale natjecanja kojega su osvajali četiri puta, a posljednji 2002. godine.

- Bila je ovo iznimno važna utakmica. Željeli smo do posljednje minute igrati maksimalno kako bismo izbjegli raspucavanje penala. Uspjeli smo u tome - kazao je Rakitić, strijelac iz 58. minute, na čiji se gol u 119. za pobjedu nadovezao 17-godišnji Julian Draxler.

- Peer Kluge i Raul odigrali su sjajno pa sam ostao sam prilikom udarca. Za taj smo gol zaslužni bili svi - prokomentirao je svoj šut za poravnanje rezultata hrvatski nogometni reprezentativac, a potom dao svoje viđenje gola vrijednog polufinala.

- Julian je savršeno udario loptu. Dobar je momak, naporno radi i neka uživa u ovom lijepom trenutku.

Prvi gol za Schalke zabio je u 14. minuti potencijalni hrvatski reprezentativac Mario Gavranović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jajcanin 26.01.2011.

    Gledao sam produžetke super igra Rakitić ali onaj Draxler kakvu je golčinu zabio, a tek mu je 17 godina .

  • Dr.Gonzo. 26.01.2011.

    skolska akcija , perfektno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare