To je to što me zanima!

Rakitić kritizirao suigrače nakon poraza pa zahvalio Barceloni: Hvala vam, uvijek ste sjajni

Ako ovdje ne pokažete hrabrost odmah, nego kalkulirate i čekate, Barcelona vas na kraju nagazi. Tako je i bilo. Morate biti daleko hrabriji, rekao je Rakitić nakon poraza od Barcelone
Vidi originalni članak

Znalo se unaprijed da Ivan Rakitić (34) i Sevilla imaju praktički nemoguć zadatak na gostovanju u Barceloni. Katalonski je klub u nevjerojatnoj formi u La Ligi ove sezone, a Sevillu su nakon otpora u prvom poluvremenu ipak pobijedili s 3-0. 

Međutim, Rakitić, kapetan Seville, htio je hrabriji pristup svojih suigrača protiv vodeće momčadi španjolskog prvenstva. Njegova je Sevilla u borbi za ostanak u La Ligi i ima samo dva boda više od zone ispadanja.

NEZAUSTAVLJIVI SU Pobjeda Barce za velikih +8 u La Ligi! Porazili Rakitićevu Sevillu ZAKASNILI Sportski direktor Barce: Zbog 18 sekundi propao nam je transfer

- Morate biti puno, daleko hrabriji od onog što je bila ova momčad da biste na Camp Nouu uzeli nešto. Jer ako ovdje ne pokažete hrabrost odmah, nego kalkulirate i čekate, Barcelona vas na kraju nagazi. Tako je i bilo.  Morate biti daleko hrabriji, pokušavati napraviti nešto, nastojati uzeti loptu, izlaziti više... A to se ništa nije pokazalo.  - izjavio je Rakitić za DAZN, ali i nastavio kritizirati trenera i suigrače:

Bivši hrvatski reprezentativac šest je godina bio u Barceloni, s kojom je osvojio i Ligu prvaka. Za Barcelonu je odigrao 310 utakmica i zabio 35 golova uz 42 asistencije. I dan danas je miljenik katalonske publike.

- Hvala navijačima Barcelone na divnom dočeku. Ovdje sam proveo nevjerojatne godine, a oni su uvijek bili sjajni prema meni i jako sam im zahvalan na aplauzu - dodao je Rakitić.

Barcelona je s pobjedom povećala prednost na vrhu La Lige na osam bodova u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, a Sevilla je  na 16. mjestu s 21 bodom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ALLinONE! 06.02.2023.

    Još malo pa liga prvaka Najviše se radujem utakmicama Barcelone i Manchester Uniteda, trenutno dva ponajbolja kluba u Europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare