To je to što me zanima!

Rakitić nakon ''petice'': Sada ide ono najteže, ali i najljepše

Moramo nastaviti ovako igrati i poboljšavati se. Sada kreće najteži i najljepši dio sezone, a mi imamo puno želja, rekao je Raketa o završnici u prvenstvu, ali i LP-u
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je 62. minute u visokoj 5-0 pobjedi Barcelone nad Levanteom u 23. kolu Primere. 

- Moramo nastaviti ovako igrati i poboljšavati se. Sada kreće najteži i najljepši dio sezone, a mi imamo puno želja - rekao je Raketa misleći na završnicu u prvenstvu, ali i Lige prvaka koja počinje idući tjedan. 

Neymar je zabio prvi gol na utakmici i iznudio penal kojeg je realizirao Messi.

- Čast mi je i užitak igrati s Messijem, Suarezom i Pedrom, a Leo mi je najbolji prijatelj na travnjaku, ali i izvan njega - izjavio je Brazilac.

Barcina pobjeda bila je 11. u nizu Luisa Enriquea koji se tako izjednačio s rekordom Pepa Guardiole. 

- Nisam znao za taj rekord, to me ne zanima. Znam samo da je šteta da Pedro igra tako malo, jer zaslužuje veću minutažu - kratak je bio Enrique. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kosmopolit 16.02.2015.

    Rakita mora jedino poraditi malo na brzini koliko se može... Prespor je inače sve ostalo mu je manje-više ok.. Dobro, nema ni dribling ali to nadoknađuje sa postotkom preciznih dodavanja i izuzetnim pregledom igre.

  • AnteG 16.02.2015.

    Enrique je daleko bolji i jači trener od šarlatana pepa!!

  • Stručni komentator 16.02.2015.

    Ivane, ti gamariš 100 000 kn dnevno, nemoj spominjat riječ teško!

Komentiraj...
Vidi sve komentare