To je to što me zanima!

Rakitić: Nek Ronaldo razmišlja o nama, neće mirno spavati...

Portugal nije samo Ronaldo. Ne želimo previše razmišljati o njemu, neka on malo razmišlja o Hrvatima, rekao je Ivan Rakitić uoči subotnje utakmice protiv Portugala u Lensu
Vidi originalni članak

Zaslužili smo biti ovdje. No da budemo iskreni, još nismo ništa napravili. Ponosni smo jer ne pobjeđuje se europski prvak svaki dan, rekao je Ivan Rakitić u intervjuu za HNTV uoči utakmice protiv Portugala u subotu u Lensu.

Vatrene je dramatični islandski gol Austriji u sudačkoj nadoknadi gurnuo na Portugalce u osmini finala. Vjerojatno je samo Italija lošija opcija od ove i to baš kad se Ronaldo probudio i s dva gola Mađarskoj najavio da i on igra na Euru.

- Portugal nije samo Ronaldo, radi se o kvalitetnoj reprezentaciji s igračima koji igraju u najboljim klubovima. Ne želimo previše razmišljati o Ronaldu, neka on malo razmišlja o nama. Sigurno neće tako mirno spavati - rekao je Rakitić.

- Sve je moguće u osmini finala jer je to samo jedna utakmica. Svatko može svakoga pobijediti. Borit ćemo se za sebe da budemo pravi - dodaje Rakitić, koji je rekao kako su "njegovi" Španjolci bili malo iznenađeni nakon što ih je Hrvatska pobijedila u posljednjem kolu grupne faze.

U Lensu se očekuje više od 10.000 hrvatskih navijača na tribinama.

- Hvala navijačima koji su uz nas. Kad vidiš stadion pun "kockica" i to navijanje... Rekao sam to i nakon onog incidenta, puno ima onih koji su uz nas. Nadam se da vide da se bacamo na glavu i da branimo "kockasti" dres. Neka se u Lensu okupi što više njih pa da idemo dalje - kaže hrvatski veznjak.

Anketa: Tko će osvojiti Euro?
 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mashy 25.06.2016.

    Nezz...uhvati me panika i sjetim se tog ronalda po lijevoj strani sta nam moze napravit...laicki razmisljam kako ga zaustavit,i misli mi presijece pomisao na perisica...pa dodjite portugal i 3 ronalda...niste ravni nasem perisicu.IDEMOOOOOO!!!

  • zvona1111 24.06.2016.

    Portugal ce pobjediti jedino u slucaju da Hrvatska ne dodje !

  • Kapo 24.06.2016.

    Nevidim načina kako bi mi sutra mogli izgubiti od Portugala!! Tribamo ponoviti igre iz prve tri utakmice pa čak bi se usudila reci ni netrebamo toliko kvalitetno odigrati i opet Portugal nema neke šanse! Jedino čega me strah to je sudac i da nam nebi on presudia! Portugal nije apsolutno nista pokaza a trudili se jesu jer su visili u skupini! Oni su u svim segmentima igra na nižoj razini od nas u ovom trenutku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare